john
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 623
1 pc licance yazmışlar başlığa
1 pc licance yazmışlar başlığa
Farklı bir forumda konu açtım sıkıntı yok dediler.Kullanılabilirmiş mak keyler.beyler mak duracağına lisanssız kullanmayı yeğlerim gaza gelip 2 senedir etkin olmayarak kullandığım pcyi lisansladım... Bunu kaldırmanın yöntemi var mıdır?
onunla alakalı bir şey demedi işte : Size bir yükseltme anahtarı iletiyorum dedi sadecetelafi derken hocam? retail mi attı
Kullanabiliyor musunuz kodu?
benimde :=)
şu anakarta gömülme mevzusu ne bir açıklayabilecek var mı ?Bu kodlar anakarta gömülüyor.
bilmiyorum belki kalıyordur olmadı satarımKullanabiliyor musunuz kodu?
lan onu da bana attılar öyle yükselttim bunlar baya teşkilatbana attıkları telafi key in sonu bu
FVV26
amazona yazdım bakim nolucak, 5 tlnin derdine düşmeye çalışıyor demeyin akşam eyyyylencesiorul orul paranın içinden geçtiler bir gecede neyse 20 tane falan satmışlardır anca diycem umarım öyledir dsahkldhsa
neyse iade başlatıp paramı geri alıyım kod da bana kalsın dsakdhsadas
kanka 1 pc licanced diyor ya ben yarın müşteri hizmetlerine yazcam milleti kandırıyolar diye bakalımamazona yazdım bakim nolucak, 5 tlnin derdine düşmeye çalışıyor demeyin akşam eyyyylencesi
bende onu söyledim konuşuyoruz şuankanka 1 pc licanced diyor ya ben yarın müşteri hizmetlerine yazcam milleti kandırıyolar diye bakalım