lia shine
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,044
5800x3d tercih edebilirsiniz bence ama bütçe biraz zorlanabilir.dediğim gibi genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum.
5800x3d tercih edebilirsiniz bence ama bütçe biraz zorlanabilir.dediğim gibi genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum.
bir çok insan bu kanıda, sistem önerenler genelde 6800lü önermekteadam yayın yapacam demiş sen rx 6800 rtx 3070tidan iyi diyorsun jdhdhsjfhd komiksiniz
adam sadece oyun oynayacağım dememişki YAYIN YAPACAĞIM demişbir çok insan bu kanıda, sistem önerenler genelde 6800lü önermekte
6800 ile yayın olmaz mıadam sadece oyun oynayacağım dememişki YAYIN YAPACAĞIM demiş
umarım cidden daha yeni öğrenmemişsindir amd ekran kartlarıyla yayın yapmak imkansız gibidir6800 ile yayın olmaz mı
ben anlamıyorum bu işlerden ya yeni öğrendimumarım cidden daha yeni öğrenmemişsindir amd ekran kartlarıyla yayın yapmak imkansız gibidir
Merhaba,
Şu anda elimde rtx 2060 ve ryzen 5 3600'lü sistem bulunuyor. Ona göre bir yükseltme yapmak istiyorum
Toplam Bütçem 20-25k civarı. Bu bütçede bir sistem arıyorum şu sıralar.
-Yayın yapacağım için Nvidia ekran kartı tercih ediyorum.
-Depolama sadece m2 olsa yeterli, elimde fazladan ssd bulunuyor.
-Elimde Arctic Freezer 34 DUO var, işlemci soğutucusuna ihtiyacım yok.
-Genelde competitive oyunlar oynuyorum.
Önereceğiniz sistemi neden önerdiğinizi söylerseniz çok güzel olur.
hocam anakartın mhz değeri 3200 ve ssd'de dram yok o yüzden uzun ömürlü değil![]()
NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
bunu tavsiye ederim hocam işşlemci ekran kartı ankart her şey oldukça kalite alınır kesinlikle.
onun ram frekansı yanlış direk anakartı inceleedim 5333 mhz istersen direk asus sitesinden bakabilirsin.hocam anakartın mhz değeri 3200 ve ssd'de dram yok o yüzden uzun ömürlü değil
Yayın yaparken değilrx 6800 rtx 3070 ti dan daha verimli bir kart
Her şey grafikten değil, kartın performansını tam alamazsın o yüzden.competitive oyun oynuyorum ve bunun yayınını yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her şey sadece grafik demek olmuyo
Yayın yaparken de ekran kartından vereceğim için tam performans alabileceğimi düşünüyorum.FPS oyunu oynuyorsan toplama bilgisayar alıp işlemciye de önem vermelisin.Ama işlemciye önem verince bu sefer de soğutucu yetersiz kalacak.
Yayın yaparken değil
Her şey grafikten değil, kartın performansını tam alamazsın o yüzden.
O da doğru.Ama FPS oyunu oynadığın için işlemciye önem vermen gerekiyor yine de.Yayın yaparken de ekran kartından vereceğim için tam performans alabileceğimi düşünüyorum.
5600'ü OC yaptığımda yetmeyecek mi?O da doğru.Ama FPS oyunu oynadığın için işlemciye önem vermen gerekiyor yine de.