Fallout 76 şu anda 87 TL ALINIR MI ?

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar, Fallout evrenine bayılan biri olarak son oyunun çok olumsuz eleştiri almasından ötürü oyundan uzak durmuştum. Şu anki haliyle oyun almaya değer mi sizce ?

Teşekkürler.

Fallout serisinin en sevilmeyen oyunlarından. Çok sıkıntılı bir çıkışı vardı, almaya değer bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Ben en güncel (76'dan sonra) olan Fallout 4'ten devam ediyorum bundan dolayı :/. Keşke yeni güzel bir oyunu olsa.

Merhabalar, Fallout evrenine bayılan biri olarak son oyunun çok olumsuz eleştiri almasından ötürü oyundan uzak durmuştum. Şu anki haliyle oyun almaya değer mi sizce ?

Teşekkürler.
Xbox gamepass te mevcut aslında onada göz atabilirsiniz

Fallout evrenine hakim olmayan biriyim ve oynarken beni boğan bir durum yaşamadım. Oynayacak arkadaşın varsa zaten saracaktır. Sen bayılıyorum bu evrene diyorsan bence zaten objektif olamayacaksın ve illa ki seveceksin kankam :D

Fallout serisinin en sevilmeyen oyunlarından. Çok sıkıntılı bir çıkışı vardı, almaya değer bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Ben en güncel (76'dan sonra) olan Fallout 4'ten devam ediyorum bundan dolayı :/. Keşke yeni güzel bir oyunu olsa.
Ben de yeni fallout deneyimi sunan oyun krizine girdiğimden 76'ya merak salmış haldeyim. NV ve 4'ü yüzlerce saat erittikten sonra bir de ilk oyunlarını deneyeyim dedim. Ama bir türlü izometrik fallout olayına kaptıramadım kendimi, birkaç kez daha denerim ama muhtemlen :D

Şu an epic games'ten Fallout 3'e başladım, New Vegas'a aşırı benzediğinden şu anlık bayağı iyi gidiyor bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xbox gamepass te mevcut aslında onada göz atabilirsiniz
Mantıklı, boş bir vakitte öyle yapayım. Ama kaygım çok oyunculu olduğu için öncesindeki oyunların tadını veremeyecek olması:)

Geri