Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,128
- Konu Sahibi Konu Sahibi
En hızlı satış olan siteler neresi güncel ?Sahibinden eskisi gibi değil galiba mecra çok genişlemiş
En hızlı satış olan siteler neresi güncel ?Sahibinden eskisi gibi değil galiba mecra çok genişlemiş
Hangi marka model kullaniyorsuninternetin durumuna bağlı dibindeyse modem problem olmaz benim modem diğer odada olmasına rağmen pingsiz oynuyorum
KANKA BENİM DE AYNI İNTİHAR ETCEMHala faturalanıyor aşamasında valla çıldırıcam
5 sene sonra facebook gerimi dönücez şimdi yav vay arkadaş sağolasın![]()
Hangi marka model kullaniyorsun
Şaka yaptım ya dolandırıcı kaynıyor orası5 sene sonra facebook gerimi dönücez şimdi yav vay arkadaş sağolasın![]()
Dur yav 2 hareket arıyoruz sende bizi bitireceksin. Dolap bir bakınayım evde ne kadar eşya varsa letgoya attım telefon numarsı açıkmış pişman olmuştum birde dolaptan gol yiyelim.Şaka yaptım ya dolandırıcı kaynıyor orasısahibinden dolap bunlar yani letgo da sapıttı bişey bulunamıyor ben sahibinden kullanıyorum sadece
Letgo berbat oldu dolap ve sahibinden güzelDur yav 2 hareket arıyoruz sende bizi bitireceksin. Dolap bir bakınayım evde ne kadar eşya varsa letgoya attım telefon numarsı açıkmış pişman olmuştum birde dolaptan gol yiyelim.
Benim sahibindende numara açıktı gece 2 de adam arıyorDur yav 2 hareket arıyoruz sende bizi bitireceksin. Dolap bir bakınayım evde ne kadar eşya varsa letgoya attım telefon numarsı açıkmış pişman olmuştum birde dolaptan gol yiyelim.
İlanı koyarken mesaj olarak işaretleyinBenim sahibindende açıktı gece 2 de adam arıyor![]()
Ne yaparsanız yapın ama sakın parayı sonra almayın önce para sonra sistem param güvende de sıkıntılı satıcı içinBenim sahibindende numara açıktı gece 2 de adam arıyor![]()
3600 mhz geldi herkesearkadaşım aldı sistemi ram 3600mhz geldi, itopya siparişlerim kısmında da öyle yazıyor, videonun açıklamasında 3200 yazıyor, bize şansa 3600mhz mi geldi herkesin de böyle mi?