Lamzu atlatis alınır mı

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,295
Arkadaşlar elimin boyu 17-9cm, profesyonel fps oyuncusuyum ve bu yönde profesyonel bir mouse arıyorum. 2k civarında bütçem var ve aklımda 2 mouse var 1-Lamzu Atlantis 2-Ninjutso sora. Claw grip tutuş şekline sahibim. Önerilerinizi bekliyorum.

Net sora almalısın. 45 gr ağırlığı var hafif mouse hep avantajlı olur. Bunun dışında aralarında çok bir fark yok. Switchleri falanda sorunsuz. Fakat soranın stoğu yoktu en son.

Net sora almalısın. 45 gr ağırlığı var hafif mouse hep avantajlı olur. Bunun dışında aralarında çok bir fark yok. Switchleri falanda sorunsuz. Fakat soranın stoğu yoktu en son.
sordum birkaç haftaya gelecekmiş ama acil almam lazım aradaki fark sadece 10 gramsa lamzu atlantis işimi görür ayrıca eğer ki ninjutso sora da black switch varsa 10milyon tıklama ömrü vardır.Lamzu'nun 80milyon.

eskiden beri alıştıkları için bunları kullanıyorlar.Artık zaman kablosuz zamanı.Ayrıca özellik karşılaştırması yaptığınızda bu aklımdaki iki mouse logitech g pro x superlighti bile geçiyor.
Anladım kablosuz da kayıp olmuyor mu her ne kadar kaliteli de olsa sonuçta sinyal 2.4ghz den yayın yapıyor çevredeki birçok alıcı da öyle bantlar karışabilir en ufakta olsa kayıp olmaması lazım sizin için diye biliyorum

Anladım kablosuz da kayıp olmuyor mu her ne kadar kaliteli de olsa sonuçta sinyal 2.4ghz den yayın yapıyor çevredeki birçok alıcı da öyle bantlar karışabilir en ufakta olsa kayıp olmaması lazım sizin için diye biliyorum
Kablosuz kulaklık gibi düşünün.Eskiden gecikmeler oluyordu fakat artık yeni wireless cihazlarda gecikme olmuyor.

sordum birkaç haftaya gelecekmiş ama acil almam lazım aradaki fark sadece 10 gramsa lamzu atlantis işimi görür ayrıca eğer ki ninjutso sora da black switch varsa 10milyon tıklama ömrü vardır.Lamzu'nun 80milyon.
Huano pink dot Var 80M tıklama ömürlü.
Yanlış bilgi aşağıda düzelttim

Son düzenleme:
Kesinlikle sora qlma çok küçük mouse aga lamzu al gec hem o kadar hafif olması işine gelmez aksine kötü olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pulsar x2 lamzu sora hepsini denedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elin büyükse sora alma sora sana küçük gelir lamzu al geç

Huano pink dot Var 80M tıklama ömürlü.
Hangi pink dot olduğunu biliyor musunuz? 1-2 gündür onu arıyorum :D Herkes sadece pink dot yazıyor shellini hiçbir yerde bulamadım.

Hangi pink dot olduğunu biliyor musunuz? 1-2 gündür onu arıyorum :D Herkes sadece pink dot yazıyor shellini hiçbir yerde bulamadım.
Black shell.

Burda swarcow bahsediyor.
Siz sorunca farkettim. Tıklama ömrü 10M imiş. Fakat değişim bedeli ucuz. Değişme imkanı var bence

Black shell.

Burda swarcow bahsediyor.
Siz sorunca farkettim. Tıklama ömrü 10M imiş. Fakat değişim bedeli ucuz. Değişme imkanı var bence
Ama TR'de sadece wraith sitesi satıyor oradan stoğu biterse yurtdışından getirmek gerekir. O da bir süre uğraştırır yedek mouse falan almak gerekir. Bence lamzu onun için daha avantajlı gibi.

Geri