Lamzu atlatis alınır mı

Kanka sorayı kullandım shape benzer ama ne bileyim rahatsiz oldum bide alt kısmı geçişli benim hoşuma gitmedi hafiflik olaraksa biraz daha hafif doğru ama çok hafif olmasi çok avantajli olmasini sağlamıyo yüksek sens oynuyosan hafifledikçe elini daha fazla kasmak zorunda kaliyosun dokunduğun anda çok hızlaniyo flick falan atarken zorlaniyorum mesela şuan bende lamzu var 1750 lirayken connect game den almiştim hafifliği gayet kafi ve sensör , shape olarak çok güzel yok böyle bişey gpx den geçmiştim gençleştim resmen bu kadar mı fark eder ( gpxs'i ölü fiyattan sattıydım ah kafami s uçmuş lan fiyati bence bu paraları asla hak etmiyo )
GPX çok şişirilmiş bir mouse, fiyatının yüksek olmasının sebebi e sporculara sponsorluktan verilmesi. Kesinlikle 3k fiyatı hak etmiyor. Beni dinlerseniz hepiniz Lamzu atlantis alın, gerçekten bambaşka bir boyut.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

GPX çok şişirilmiş bir mouse, fiyatının yüksek olmasının sebebi e sporculara sponsorluktan verilmesi. Kesinlikle 3k fiyatı hak etmiyor. Beni dinlerseniz hepiniz Lamzu atlantis alın, gerçekten bambaşka bir boyut.
Profesyonel fps oyuncusuyum aşırı fark ediyor. Aklınızda soru varsa cevaplayayım, bir de programını yükleyip polling rate arttırmayı unutmayın. O özellik de çok fark ediyor.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Profesyonel fps oyuncusuyum aşırı fark ediyor. Aklınızda soru varsa cevaplayayım, bir de programını yükleyip polling rate arttırmayı unutmayın. O özellik de çok fark ediyor.
Hocam ben xm2we aldım şuan memnunum ama aklım lamzu atlantiste kaldı sizce satıp atlantis alsam mı hangisi daha iyi bilemedi

Geri