Lamzu atlatis alınır mı

Ama TR'de sadece wraith sitesi satıyor oradan stoğu biterse yurtdışından getirmek gerekir. O da bir süre uğraştırır yedek mouse falan almak gerekir. Bence lamzu onun için daha avantajlı gibi.
Ben 45gr olmasından ötürü Sora bekliyorum. Daha önce G proW’den GPX’e geçip aşırı rahat hissetmiştim. Sora alıp bir süre stok switchlerle kullanacağım. Sonra değişim düşünürüm. Almak için acelesi olan DV3 yada lamzu almalı zaten.

Kesinlikle sora qlma çok küçük mouse aga lamzu al gec hem o kadar hafif olması işine gelmez aksine kötü olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pulsar x2 lamzu sora hepsini denedim

Elin büyükse sora alma sora sana küçük gelir lamzu al geç
lamzu atlantis siparişini verdim.Önerileriniz için teşekkür ederim.

Hocam nasıl memnun musunuz? Ben g300s, viper mini kullandım. Lamzu mini ve soranın stoğa girmesini bekliyorum. Bir yandan da direk lamzu mu alsam diyorum. 🤢
Altındaki cevaba bak ve kararını ver.

Hocam nasıl memnun musunuz? Ben g300s, viper mini kullandım. Lamzu mini ve soranın stoğa girmesini bekliyorum. Bir yandan da direk lamzu mu alsam diyorum. 🤢
Lamzu atlantis başka bi seviye olum diğerleri yaninda b*k yemiş ( sora dahil )
lamzu herkesin kullanabileceği bir mouse değil, altı olmadığı için bebeğe bakar gibi kullanmanız gerekiyor.. kendimden örnek vermem gerekirse sigara içiyorum sigara içmesem de masa da toz kir birikebiliyor ve bu kir pis optige zarar verip bozulmasını hızlandırıyor geri kalan her şeyiyle gerçekten çok tatlı mouse ama bunu göz ardı etmeyin alacaklar

Biraz shape ve boyut farkı var ve daha hafif. Niye o kadar gömdün ki 😃
Sen Lamzu al yoluna bak.

Fotoğraf koyayım, lakin şöyle bir sorun olabilir, ben aldığımda yanında gelen şarj kablosu siyah yerine beyaz mavi geldi. Ben de depremzedeyim, bu yüzden hiç onu düşünemedim bile. Çok memnunum evde şarjımı ediyorum cebime atıyorum internet kafeye gidiyorum mis gibi oynuyorum.

Ekler

• IMG_20230315_213831.jpg
    IMG_20230315_213831.jpg
    1 MB · Hit: 162
  • IMG_20230315_213817.jpg
    IMG_20230315_213817.jpg
    1.2 MB · Hit: 178
  • IMG_20230315_213805.jpg
    IMG_20230315_213805.jpg
    925.4 KB · Hit: 173
  • IMG_20230315_213801.jpg
    IMG_20230315_213801.jpg
    952.5 KB · Hit: 153
Sen Lamzu al yoluna bak.

Fotoğraf koyayım, lakin şöyle bir sorun olabilir, ben aldığımda yanında gelen şarj kablosu siyah yerine beyaz mavi geldi. Ben de depremzedeyim, bu yüzden hiç onu düşünemedim bile. Çok memnunum evde şarjımı ediyorum cebime atıyorum internet kafeye gidiyorum mis gibi oynuyorum.
Fotolarda mini gibi görünmüş. Siyah olanın kaplaması daha iyi diyorlar. Lamzunun sitesinde fiyatı da farklı. Geçmiş olsun bu arada.

Fotolarda mini gibi görünmüş. Siyah olanın kaplaması daha iyi diyorlar. Lamzunun sitesinde fiyatı da farklı. Geçmiş olsun bu arada.
Kabloyu aceleden yanıma bile aladımığım için takmadım, siz dikkat edin diye söyledim. Şimdiden hayırlı olsun. Bu arada bu mouseyi TenZ finalmouse ile anlaşıp kendi adına mouse çıkarmadan önce Lamzu atlantis kullanıyordu. Bu videoyu izleyebilirsiniz

Sen Lamzu al yoluna bak.

Kablo zaten mavi beyaz stok olarak.

Biraz shape ve boyut farkı var ve daha hafif. Niye o kadar gömdün ki 😃
Kanka sorayı kullandım shape benzer ama ne bileyim rahatsiz oldum bide alt kısmı geçişli benim hoşuma gitmedi hafiflik olaraksa biraz daha hafif doğru ama çok hafif olmasi çok avantajli olmasini sağlamıyo yüksek sens oynuyosan hafifledikçe elini daha fazla kasmak zorunda kaliyosun dokunduğun anda çok hızlaniyo flick falan atarken zorlaniyorum mesela şuan bende lamzu var 1750 lirayken connect game den almiştim hafifliği gayet kafi ve sensör , shape olarak çok güzel yok böyle bişey gpx den geçmiştim gençleştim resmen bu kadar mı fark eder ( gpxs'i ölü fiyattan sattıydım ah kafami s uçmuş lan fiyati bence bu paraları asla hak etmiyo )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri