RX 6600 XT 6000 TL ALINIR MI?

YusufShn01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
641
Evet arkadaşlar güncelleme yapıyorum. Ürünün satıldığı şirket:
Ck bilgi işlem teknolojileri paz.ltd.sti
Bu şirketten daha önce ürün alan veya bir şekilde hakkında bilgi sahibi olan var mı? İnternette bulabildiğim tek şey şikayetvar da birisi kulaklık almış bunlardan ve kullanılmış ürün gönderildiğini söylemiş. İade etmiş daha sonrasında. Bunları Hepsiburada müşteri temsilcisi ile konuştum. Eğer ürünün kullanılmış olduğunu düşünüyorsanız 14 gün içerisinde kutuyu açsanız bile iade edebilirsiniz dedi. Yorumlarınızı bekliyorum sizce almalı mıyım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet arkadaşlar güncelleme yapıyorum. Ürünün satıldığı şirket:
Ck bilgi işlem teknolojileri paz.ltd.sti
Bu şirketten daha önce ürün alan veya bir şekilde hakkında bilgi sahibi olan var mı? İnternette bulabildiğim tek şey şikayetvar da birisi kulaklık almış bunlardan ve kullanılmış ürün gönderildiğini söylemiş. İade etmiş daha sonrasında. Bunları Hepsiburada müşteri temsilcisi ile konuştum. Eğer ürünün kullanılmış olduğunu düşünüyorsanız 14 gün içerisinde kutuyu açsanız bile iade edebilirsiniz dedi. Yorumlarınızı bekliyorum sizce almalı mıyım?
@Abdullah Hacıgül

Başlıkta da gördüğünüz gibi bütçem 6000 TL ve sıfır ekran kartı almak istiyorum linkte bırakacağım ekran kartını almayı düşünüyorum fakat satıcıya pek güvenemedim ne dersiniz sizce almalı mıyım?

bir tane sorun bulabildim oda bu

Geri