VDSL dualband destekli modem önerisi

SencerSof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
Türknet 100mps paket kullanıyorum modemim TP link 9970v3 30mps veriyor bir arkadaş 5ghz bir modem alırsam yükseleceğini söyledi gerçekten yükselir mi
Bu modemi önerdi ama çok pahalı
Yerine Bu modemi alsam bir farkı olurmu

Son düzenleme:
Türknet 100mps paket kullanıyorum 30mps veriyor bir arkadaş 5ghz bir modem alırsam yükseleceğini söyledi gerçekten yükselir mi
Ben o 100 ü alamayacaksam adamlar niye 2.4ghz modem koyuyor arasana türkneti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türknet 100mps paket kullanıyorum 30mps veriyor bir arkadaş 5ghz bir modem alırsam yükseleceğini söyledi gerçekten yükselir mi
Ben comnet 100mbps fiber kullanıyorum adamlar geldi kurdu 2 tane makina getirdiler bi modem bide küçük bi kutu gibi diğinde hem 5ghz hemde 2.4 görünüyor 2 sitede bağlanabiliyorum 2.4 60mbps falan veriyor 5ghz 95 veriyor

Ben o 100 ü alamayacaksam adamlar niye 2.4ghz modem koyuyor arasana türkneti

Ben comnet 100mbps fiber kullanıyorum adamlar geldi kurdu 2 tane makina getirdiler bi modem bide küçük bi kutu gibi diğinde hem 5ghz hemde 2.4 görünüyor 2 sitede bağlanabiliyorum 2.4 60mbps falan veriyor 5ghz 95 veriyor
Türknet modem vermiyor gittim 250 liraya TP link 9970v3 aldım

Türknet 100mps paket kullanıyorum modemim TP link 9970v3 30mps veriyor bir arkadaş 5ghz bir modem alırsam yükseleceğini söyledi gerçekten yükselir mi
Benimde aynı modemim var bende 46 lık paketten 30 alıyorum. Modemle alakalı olabilir sanırım şimdi düşündümde.

Ekler

• IMG_20230201_225423.jpg
    IMG_20230201_225423.jpg
    156.7 KB · Hit: 53
Benim 85 falan almam lazım kabloluda kaç acaba ölçebileceğim hiç bişey de yokki
Benim kabloludada 30 çıktı ethernet bağlantısıyla. Yani çok bir şey değişmiyor

Benim kabloludada 30 çıktı ethernet bağlantısıyla. Yani çok bir şey değişmiyor
Modemine kaç mps geliyor baktın mı

keenetic extra dsl tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum çok memnum. Asusu tavsiye etmiyorum çok eski bir modem.
şu modemde bakabilirsin https://www.hepsiburada.com/zyxel-v...dbi-2x5-dahili-anten-li-modem-pm-HB00000YHRCZ
Hocam çokta eski değil ne olabilir ki eski diye

İnternette ama modem için 300mbps diyor
Bende bilmiyorum dün birisi demiştiki o desin bakma sen eski modem onlar 2.4 GHz olduğundan

keenetic extra dsl tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum çok memnum. Asusu tavsiye etmiyorum çok eski bir modem.
şu modemde bakabilirsin https://www.hepsiburada.com/zyxel-v...dbi-2x5-dahili-anten-li-modem-pm-HB00000YHRCZ
Zyxel le keenetic in arasında çok fark olurmu sonuçta ikisinde 2.4 /5.0 destekliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,590
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri