SencerSof
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 306

Ben o 100 ü alamayacaksam adamlar niye 2.4ghz modem koyuyor arasana türkneti
Ben comnet 100mbps fiber kullanıyorum adamlar geldi kurdu 2 tane makina getirdiler bi modem bide küçük bi kutu gibi diğinde hem 5ghz hemde 2.4 görünüyor 2 sitede bağlanabiliyorum 2.4 60mbps falan veriyor 5ghz 95 veriyor
Türknet modem vermiyor gittim 250 liraya TP link 9970v3 aldımBen o 100 ü alamayacaksam adamlar niye 2.4ghz modem koyuyor arasana türkneti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben comnet 100mbps fiber kullanıyorum adamlar geldi kurdu 2 tane makina getirdiler bi modem bide küçük bi kutu gibi diğinde hem 5ghz hemde 2.4 görünüyor 2 sitede bağlanabiliyorum 2.4 60mbps falan veriyor 5ghz 95 veriyor
Benimde aynı modemim var bende 46 lık paketten 30 alıyorum. Modemle alakalı olabilir sanırım şimdi düşündümde.
Anladım modemden çok anlamam ama modemin ara yüzüne girip resim atabilirmisinTürknet modem vermiyor gittim 250 liraya TP link 9970v3 aldım
Benim 85 falan almam lazım kabloluda kaç acaba ölçebileceğim hiç bişey de yokkiBenimde aynı modemim var bende 46 lık paketten 30 alıyorum. Modemle alakalı olabilir sanırım şimdi düşündümde.
Anladım modemden çok anlamam ama modemin ara yüzüne girip resim atabilirmisin
Benim kabloludada 30 çıktı ethernet bağlantısıyla. Yani çok bir şey değişmiyorBenim 85 falan almam lazım kabloluda kaç acaba ölçebileceğim hiç bişey de yokki
Modemine kaç mps geliyor baktın mıBenim kabloludada 30 çıktı ethernet bağlantısıyla. Yani çok bir şey değişmiyor
Hocam çokta eski değil ne olabilir ki eski diyekeenetic extra dsl tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum çok memnum. Asusu tavsiye etmiyorum çok eski bir modem.
şu modemde bakabilirsin https://www.hepsiburada.com/zyxel-v...dbi-2x5-dahili-anten-li-modem-pm-HB00000YHRCZ
Türknet modem vermiyor gittim 250 liraya TP link 9970v3 aldım
İnternette ama modem için 300mbps diyorBenimde aynı modemim var bende 46 lık paketten 30 alıyorum. Modemle alakalı olabilir sanırım şimdi düşündümde.
Modemine kaç mps geliyor baktın mı
Hocam çokta eski değil ne olabilir ki eski diya
O zaman modemle alakalı ethernet tüm hızı verirBenim kabloludada 30 çıktı ethernet bağlantısıyla. Yani çok bir şey değişmiyor
Bende bilmiyorum dün birisi demiştiki o desin bakma sen eski modem onlar 2.4 GHz olduğundanİnternette ama modem için 300mbps diyor
Zyxel le keenetic in arasında çok fark olurmu sonuçta ikisinde 2.4 /5.0 destekliyorkeenetic extra dsl tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum çok memnum. Asusu tavsiye etmiyorum çok eski bir modem.
şu modemde bakabilirsin https://www.hepsiburada.com/zyxel-v...dbi-2x5-dahili-anten-li-modem-pm-HB00000YHRCZ