premiumuzik
80+

- Reaksiyon skoru
 - 14

Setup daki kedi kaçıncı nesil işlemci kullanıyor acaba merak ettim
fanlar çok güzelmiş linki var mı?
tüpü nereden bulabilirimEvet, o yangın tüpü
Şuanda Bulmanız Zor Lıan Lı Unı Fan SL120 3xfanlar çok güzelmiş linki var mı?
3 tanesi 2-3kya satılıyor pahalıymışŞuanda Bulmanız Zor Lıan Lı Unı Fan SL120 3x
çok sallanmıyor mu birde durdog napıyor altta
Hocam esinti gelsin diye psu yu dışarımı koydunİ7 13700K+Sapphire Rx6900 XT Limited Edition.
2x16 32gb G.skill Cl32 6400 Mhz
Msi mag Z690 Torpedo (OC)
WD BLACK SN850X 1TB Heatskin
Phanteks 280 Mp sıvı soğutucu
Termal Take Grand 1200W Platinum Psu
Dell S2721DGFA
Logitech G915 Klavye
Logitech G903 Fare
Logitech Play kablosuz mouse pad
Kanka ben trendyoldan satın aldım ort. 150₺. 1kg aldım yüksekliği 25cm bence bundan büyüğü Max 2kg alınır bu bile iyidir. Onun dışında bazı dolu ve boş 2. El ilanlarda var. 50-100₺ arası. Stickeri da dijital baskıcıdan çıkardım. Hazır almak istersentüpü nereden bulabilirim

süs olarak laızmKanka ben trendyoldan satın aldım ort. 150₺. 1kg aldım yüksekliği 25cm bence bundan büyüğü Max 2kg alınır bu bile iyidir. Onun dışında bazı dolu ve boş 2. El ilanlarda var. 50-100₺ arası. Stickeri da dijital baskıcıdan çıkardım. Hazır almak istersen
![]()
KKT Yangın Tüpü Yangın Söndürücü 1 kg NOS Dizayn Fiyatı - Trendyol
Egemen Yangın Söndürme Sistemleri Nos Dizayn 1 Kg Kuru Kimyevi Tozlu Yangın Söndürme Cihazı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@TinerciAlper he bu arada ben poyraz yangın sistemlerinden aldım onu önerdiler gayet güzel dolu geldi. Boyanın parlamasını istemiyor isen metalik mavi al. Parlarsa çok güzel olmaz.
Nasıl yaptın la bunu