ahmet enes çakırcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,128
Rtx 3070 5600
Görüntü yüksek ayarlar olarak görünüyor hem de Low da değilvaloda 580 fps verecek işlemci nedir beyler bi tahmini olan varmı.
12100f /12400f / 5600 / 5600x felan o kadar vermiyor low ayarda bile
ip68 li bi telefon aliyorsun giriyorsun banyoya açiyorsun youtube donanim arşivini açıyorsun instagram ı sonrasında Abdullah Hacıgül ile banyo keyfi nasıl ama@Abdullah Hacıgül abi saat kaç gibi çıkar akşam dışarı çıkıcazda banyoya girmem lazim sistemi bekliyorum ya sistem ben banyodayken çıkarda stok biterse diye düşünüyorum
gir bu saatte çıkmaz 5 gibi çıkar@Abdullah Hacıgül abi saat kaç gibi çıkar akşam dışarı çıkıcazda banyoya girmem lazim sistemi bekliyorum ya sistem ben banyodayken çıkarda stok biterse diye düşünüyorum bir saat içerisinde çıkmayacaksa hemen gireyim abi
çok güzel ama ip68 li bir telefonum yok sorun oradaip68 li bi telefon aliyorsun giriyorsun banyoya açiyorsun youtube donanim arşivini açıyorsun instagram ı sonrasında Abdullah Hacıgül ile banyo keyfi nasıl ama![]()
valla abdullah abiden duymazsam içim rahat etmez o kadar bekledim kaçıramam bu sistemi @Abdullah Hacıgülgir bu saatte çıkmaz 5 gibi çıkar
hocam cevap vermez ne desin anasını banyoya gir rahatta kal mı desinçok güzel ama ip68 li bir telefonum yok sorun orada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla abdullah abiden duymazsam içim rahat etmez o kadar bekledim kaçıramam bu sistemi @Abdullah Hacıgül![]()
500ü bile zor görüyor dediğin ikili benim beklentim de o yönde ama fiyat bi hayli yukarıda olur gibi gözüküyor.Rtx 3070 5600
kilitli poşet al koy içine ne diyeyimçok güzel ama ip68 li bir telefonum yok sorun orada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla abdullah abiden duymazsam içim rahat etmez o kadar bekledim kaçıramam bu sistemi @Abdullah Hacıgül![]()
bu nasıl bi cümle böyle tehlikeli çözemedimhocam cevap vermez ne desin anasını banyoya gir rahatta kal mı desin
hocam mesela 1 saat içinde çıkmayacak diye bilir bu kadar zor değilhocam cevap vermez ne desin anasını banyoya gir rahatta kal mı desin
Kasma dostum bu kadar kasarsan alamazsın. 2 ayda 5 sistem aldım hiçbirinde telefonda hazır beklemedim, sistem çıktı 10 15 dk sonra sayfa yenilerlen denk getirdimhocam mesela 1 saat içinde çıkmayacak diye bilir bu kadar zor değil
tamamda sen şanslısın ben şanslı değilim şansına denk gelmiş ben banyodayken çıkma ihtimali var mesela ne zamandır böyle bir sistem bekliyorumKasma dostum bu kadar kasarsan alamazsın. 2 ayda 5 sistem aldım hiçbirinde telefonda hazır beklemedim, sistem çıktı 10 15 dk sonra sayfa yenilerlen denk getirdim