Cryonicmist
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
almışsın dert etme yoğunluk olduğu için böyle diyor yarın onaylanır muhtemelenparayı ödedim ama siparis onay bekliyor diyor. Alan arkadaşlar burada sizde de böyle mi yazıyor
Sayfa yenileyerekolm pcden f5 f5 yapıp hızlı alabiliyorsun da mobilden nasıl aldın dokuna dokuna gerçekten çok ilginç ya 19 dan beri denşiyorum alamadım 3 saatim boşa gitti :d hatta 3:30
7/8/9/10 şeklinde 100 er stok olması gerekti. 9 ve 100 stoğu patladı sitede. Düzelince bir sonraki saatte alınabilir diye düşünüyorum. 12 yani.hocam peki şuan neden alınamıyor videoda anlatılana göre bu saatte satışın olması gerekiyordu
Sürekli sayfa yenile sepete ekle yaptım oldu valla ne diyimabi hayırlı olsunda ben 3 cşhazdan bakarken sen sadece telefondan nasıl alabildin förmülü varsa yararlanalım reis
aynen öyle 7 ve 8 de vardı ona biz yetişemedik 9 ve 10 da yetişecek stok yoktu zaten da tayfa yermiii yemeeezzSaat 20.02 sıkıntılı olan stok saatleri 21.00 ve 22.00
Abdullah hacıgül bi açıklama yapsa pc nin başında öldükSayfa yenileyerek
7/8/9/10 şeklinde 100 er stok olması gerekti. 9 ve 100 stoğu patladı sitede. Düzelince bir sonraki saatte alınabilir diye düşünüyorum. 12 yani.
Sürekli sayfa yenile sepete ekle yaptım oldu valla ne diyim
bütün stoklar açıldı ve bitti diye anladım ben Apo hocamın demesindenSayfa yenileyerek
7/8/9/10 şeklinde 100 er stok olması gerekti. 9 ve 100 stoğu patladı sitede. Düzelince bir sonraki saatte alınabilir diye düşünüyorum. 12 yani.
Hocam böyleyse @GENCERGAMİNG den bir açıklama bekliyoruz7/8/9/10 şeklinde 100 er stok olması gerekti. 9 ve 100 stoğu patladı sitede. Düzelince bir sonraki saatte alınabilir diye düşünüyorum. 12 yani.
sayfayı yenileyip mi sepete ekliyorsun yoksa sepete ekle spam mı atıyorsunSayfa yenileyerek
bekleye bekleye yok o saatte olur yok bu saatte olur diye diye kaç saattir bekliyozSayfa yenileyerek