🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Ya hu konu açıyorum 21:00 stokları ve 22:00 stoklarında 1 Allahın kulu PC alabilmişmi diye,açılan stok var ama 1 kişi alamamış üstünede kanıt niteliğinde olan konu kilitleniyor ben anlam veremiyorum, firma başarısızsa çıkar birdaha bu firmayla çalışmayız özür dileriz denilir olur biter arkadaş bu nedir yani...

sinerjiden alan kaç kişi var beyler merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya hu konu açıyorum 21:00 stokları ve 22:00 stoklarında 1 Allahın kulu PC alabilmişmi diye,açılan stok var ama 1 kişi alamamış üstünede kanıt niteliğinde olan konu kilitleniyor ben anlam veremiyorum, firma başarısızsa çıkar birdaha bu firmayla çalışmayız özür dileriz denilir olur biter arkadaş bu nedir yani...
asdlşzdkfgşlxzdlşifkdlszşf konu mu kitlendi cidden, dediğin gibi kanıt niteliğinde :DDDd

Sarı siteden alıp sarı siteye ilan koyan erkek

Ekler

• IMG_20220419_024421_112.jpg
    IMG_20220419_024421_112.jpg
    20.3 KB · Hit: 41
konu kilitlendimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13.500'den r5 5500 stoğa geldi. Sabır...
al içeri al al nasıl bitmeliydi bilmiyorum ama böyle bitmemeliydi be

Geri