🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Farketmez onuda alırdım fakat gaziantepteysen olamaz.

Artan stok var mı ya benim ihtiyacım vardı bu sisteme @GENCERGAMİNG cevaplarsanız sevinirim

Bu dedikleri yazılımsal hatadan (aslında ne aldığımız fiyatından da olsa belliydi ama neyse ) benim sistemde iptal oldu ama hafta içi @Abdullah Hacıgül ün vereceği haberi bekliyorum umarım telafi olacak bir haber gelir. Kendisi böyle durumlarda bize olumlu gelişmeler ayarlayan takip eden birisi bakalım hafta içi güzel gelişmeler olur inşallah:)

Bu dedikleri yazılımsal hatadan (aslında ne aldığımız fiyatından da olsa belliydi ama neyse ) benim sistemde iptal oldu ama hafta içi @Abdullah Hacıgül ün vereceği haberi bekliyorum umarım telafi olacak bir haber gelir. Kendisi böyle durumlarda bize olumlu gelişmeler ayarlayan takip eden birisi bakalım hafta içi güzel gelişmeler olur inşallah:)
hayırlısı abi

Umarım sistem 8:20 de 5 bin küsur tl gözüküyordu sepete eklenmiyordu 11 e kadar da eklenmedi zaten 7-8 saatlerinde 400 adet satmışlar herhalde onlarda yazılımsal hatadan kaynaklı sıkıntı çıktı diyolar falan baya bi kişi mağdur oldu yani

@Abdullah Hacıgül umarım bunu okursun ve herkes bu mesajı görür. Siparişi iptal olanlardan birisiyim. Kartımdan o para çekildiği için o gece diğer satışlara da katılamadım, sinerjiden de pcyi alamadım çünkü kartımdaki limiti bitirmiştim. Para pazartesi günü yattı sıkıntı yok. Gelgelelim asıl mevzuya bugün gençergamingi aradığımda teldeki arkadaş baya baya itiraf etti. Sizin gibi 25-30 kişi var dedi, bunu farkedip üstüne gidince teli kapatmaya çalıştı. 25-30 kişinin mağduriyetini gidermek yerine onlara sıkıntı çıkaran bir firmayla bir daha çalışmayınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,514
Üyeler
190,054
Son üye
PrimePanel
Geri