Ventusz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,500
Ben sipariş iptali yapmama rağmen hazırlanıyora geçti ne kadar saçmaSinerjiden alınan sistemlerde hazırlanıyor durumuna geçti .![]()
Ben sipariş iptali yapmama rağmen hazırlanıyora geçti ne kadar saçmaSinerjiden alınan sistemlerde hazırlanıyor durumuna geçti .![]()
Eskişehirdeysen iptal etme gelince ben alırım.Ben sipariş iptali yapmama rağmen hazırlanıyora geçti ne kadar saçma
Gaziantepteyim sinerjiden almıştımEskişehirdeysen iptal etme gelince ben alırım.
hayırlısı abiBu dedikleri yazılımsal hatadan (aslında ne aldığımız fiyatından da olsa belliydi ama neyse ) benim sistemde iptal oldu ama hafta içi @Abdullah Hacıgül ün vereceği haberi bekliyorum umarım telafi olacak bir haber gelir. Kendisi böyle durumlarda bize olumlu gelişmeler ayarlayan takip eden birisi bakalım hafta içi güzel gelişmeler olur inşallah![]()
Kardeşim depremden sonra iyi misin nasılsın?Gaziantepteyim sinerjiden almıştım
Çok şükür iyim sağol dün gece 4:20den beri arabada bekliyoruz ara ara sallanıyoruzKardeşim depremden sonra iyi misin nasılsın?
Kargon sorunsuz gelir inşÇok şükür iyim sağol dün gece 4:20den beri arabada bekliyoruz ara ara sallanıyoruz
Geçmiş olsun kardeşimÇok şükür iyim sağol dün gece 4:20den beri arabada bekliyoruz ara ara sallanıyoruz