Daha da fazla sürebilir etkiler. 15 milyona yakın insanı etkiledi ki Ankara, Batman gibi illerdeki akrabalarım da hissetmiş. Okul tatili de uzadı ki uzamalıydı da çünkü tüm okulların kolon, elektrik, su, doğal gaz kontrolüne ihtiyacı varDerpremin etkileri 3 ay sürebilir diye anladım ben yoksa 3 ay boyunca bu şiddette artçı sarsıntılar olması çok zor.
Haklısınız hocam pek bilgim yok yani 3 ay sürücek diye bir şey değil mi?Bu deprem sürebilir demek değil.
En son 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminde 3 ay şeklinde ilan edilmişti. Ancak uzatmalar ile 2 yıla çıkmıştı.
Ohal 3 ay şeklinde ilan edildi şuan. Günü geldiğinde uzatılabilir de.Haklısınız hocam pek bilgim yok yani 3 ay sürücek diye bir şey değil mi?
En sonki depremimizde yeniden binaların inşaatı 1 yılı bulmuştuUzayabilir de. Birçok bölgeyi tamamiyle yeniden imar etmek lazım
Ahbap falan?Dernek faaliyetlerinin belirlenen süre boyunca durdurulması
Bu da kötü olduSesle yapılabilecek herhangi bir kaydın yayınlanmasını ve paylaşılmasını engelleme
Ohal ciddi bi olay Türkiye geneli olması iyi olmazdı.deprem trabzonda bile hissedildi, bence sadece 10 ile verilmesi saçma
market yağmasına bir şey denemez bence ihtiyacı olan herkesin yapması gerekiyor maalesef durumlar çok ağır hiçbir kimse yardım etmiyor ulaşmıyor daha çünkü yeni yeni geliyor.Yaptılar yapacaklarını çoktan.
Ne kadar 13 şubat mı diyorsunuz10 ilde tatil uzadı