Mellow_.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 952
Snapdragon mu exynos mu?Sürekli elinden telefon düşürmeyen birisi ise s20 fe şarj tüketimi konusunda kötü tavsiye etmem kendim kullanıyorum.
Snapdragon mu exynos mu?Sürekli elinden telefon düşürmeyen birisi ise s20 fe şarj tüketimi konusunda kötü tavsiye etmem kendim kullanıyorum.
Bilmiyorum nereden bakacamSnapdragon mu exynos mu?
Model numarasından bakBilmiyorum nereden bakacam
Model ismi yazıyor model numarası yazmıyor hocamModel numarasından bak
bazen nadir olarak iphone 11 koyuyolar sahibinden'e iphone 11 guzel telefon11-12K bütçeye iPhone XS, XS Max veya S20 FE öneririm.
CpuZ indirin görünür ordaModel ismi yazıyor model numarası yazmıyor hocam
SnapdragonModel numarasından bak
4500mah biraz az evt ama bence 1 günü çıkartır diye düşünüyorum. Çıkartmıyor mu?Snapdragon
Yani sabahtan akşama kadar çıkartıyor ama hava kararmaya yakın takıyorum tekrar4500mah biraz az evt ama bence 1 günü çıkartır diye düşünüyorum. Çıkartmıyor mu?
120hz de kullanıyorum birde onunda etkisi büyükYani sabahtan akşama kadar çıkartıyor ama hava kararmaya yakın takıyorum tekrar
O zaman normaldir hocam 1 günü çıkarıyorsa. Üstelik 120hz kullanıyorsunuz.Yani sabahtan akşama kadar çıkartıyor ama hava kararmaya yakın takıyorum tekrar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
120hz de kullanıyorum birde onunda etkisi büyük
Hocam 120 hz özelliği varken neden 60hz kullanayım ve arada baya fark var akışkanlık konusunda ama pili adapte edememişler sanırım o biraz kötü olmuşO zaman normaldir hocam 1 günü çıkarıyorsa. Üstelik 120hz kullanıyorsunuz.
evet sizde haklısınız ama gayet normal bence telefonda sıkıntı yok gibi duruyor.Hocam 120 hz özelliği varken neden 60hz kullanayım ve arada baya fark var akışkanlık konusunda ama pili adapte edememişler sanırım o biraz kötü olmuş