iPhone 14 pro Max alınır mı

anilg002

80+
Reaksiyon skoru
228
Merhaba yurt dışı iPhone 14 Pro Max almayı düşünüyorum şu an elimde iPhone 11 var öğrenciyim ve pek bir bütçem yok bu yüzden yurt dışı ürün almayı düşünüyorum eğer yurt dışı ürünü almazsam büyük ihtimalle iki yıl boyunca kredi çekip taksit ödemek zorunda kalacağım yani iki yıl boyunca bankaya taksit ödemiş olacağım fakat şöyle bir durum var eğer gidip şu an yurt dışı iPhone 14 Pro Max alırsam şu an bütçem bunu kaldırabilecek durumda sizce alınır mı? Yurt dışı bir cihaz bir yıl boyunca yurt içinde geçerli oluyor sonra kapanıyor bunu biliyorum kaydettirmek gerekiyor kaydını yapmak gerekiyor bunun fiyatı da şu an 6000 TL bunu da vermeye hazırım sizce ne yapayım yurt dışı bir cihazla yurt içi bir cihazın özellikleri aynımı arada donanımsal olarak özellik olarak bir fark var mı acaba?

14 pro max kesinlikle alınır, prores özelliğini kullanacaksanız en az 256 gb olanı almalısınız 128 gb olanlarda yok o özellk. Kayıt yaptırmaya gerek yok 4 ay fiziksel sim kart 4 ay esim ve kalan 4 ay da 2. iPhone 6s alıp sim kart ona takıp telefonu 14 proya bağlayarak kullanabilirsiniz

14 pro max kesinlikle alınır, prores özelliğini kullanacaksanız en az 256 gb olanı almalısınız 128 gb olanlarda yok o özellk. Kayıt yaptırmaya gerek yok 4 ay fiziksel sim kart 4 ay esim ve kalan 4 ay da 2. iPhone 6s alıp sim kart ona takıp telefonu 14 proya bağlayarak kullanabilirsiniz
128 Modelde ProRes var ama 1080P.

5s var birtane. Fakat napsam bilemedim

Çok mantıklı gidip alabilirsiniz eğer 13 pro max düşünüyorsan 2. Elde baya uygun sıfır gibiler ihtiyaçtan ucuza bırakıyorlar benim Bi arkadaşım var almanyada mesala o bize söyledi yazın bende 13 pro max alacam 400 euro ya

böyle bir şey bilmiyordum 128gb aldım ben

Ne için alıp kullanacaksın ki kredi çekip borca giriyorsun.

e-SIM'den sonrasını anlamadım, kayıt ettirmeden kullanmanın bir yolu mu var yani?

e-SIM'den sonrasını anlamadım, kayıt ettirmeden kullanmanın bir yolu mu var yani?
Her yıl 4 Ay fiziksel sim, 4 Ay E-Sim desteği var cihazın. Kalan 4 ayda ise cihazı tablet gibi kullanacaksınız.

Her yıl 4 Ay fiziksel sim, 4 Ay E-Sim desteği var cihazın. Kalan 4 ayda ise cihazı tablet gibi kullanacaksınız.
tablet gibi değil iPhone 6s e sim kart takıp 14 pro ya bağlayınca tüm aramalar bildirim mesaj 14 pro ya gelcek

Geri