Yarın okullar açılıyor.

1 aylık tatilin ardından okullar açılıyor. 1 ay yan gelip yattığım için hem kilo almış hemde tembelleştim. Şimdi okullara alışma vakti :/
Dershanemden dolayı okuldan pek de kopamadım. Dershane erken saatte diye uyku düzenimi de düzene koydum. Aslında benim için şimdilik bir sorun yok, fakat ileride daha 4 ay boyunca okul olacak olması biraz üzüyor.

Eğitim şart.
Kötü bir dönemden geçiyoruz ama bu dönemi paragözler ve cahillik daha da kötü hale getirdi.
Bizim nesil okuyup bunların yerini almalı ki bunlar bir daha yaşanmasın.
O yüzden herkese hayırlı dönemler diliyorum.
Çok çalışın dostlar, çok.
Çok haklısın çok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dershanemden dolayı okuldan pek de kopamadım. Dershane erken saatte diye uyku düzenimi de düzene koydum. Aslında benim için şimdilik bir sorun yok, fakat ileride daha 4 ay boyunca okul olacak olması biraz üzüyor.
Benim uyku düzenim iyi ama işte evden kopamıyorum. Bu tatilde aşırı pc bağımlısı oldum.

Her tatilde olduğu gibi "başlayınca çok çalışıp adam akıllı karne getircem" diyip başlayınca bir bok yapmayacak kişiler sağ baştan say 1.

üniversiteli olarak belamızı biplediler kimse kusura bakmasın

Saat 20.00-22.00 arası açıklama yapıp tatil verebilirler.Pansiyonlar dolu diye biliyorum.

2 de yatıp 11 de kalkıp gün boyunca dizi izlemek efsaneydi şimdide 10da yatıp 6 da kalkıcam keşke açılmasaydı.ben memnundum.

Geri