callousness
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
monitörün sağ arkasında bulunan ayar tuşunda, VOLUME kısmı var ve 50de sabit, düşürüyorum veya yükseltiyorum hiçbir şey olmuyor. nedir la bu volume?
Monitörde dahili hoparlör varsa onun ses yüksekliğini ayarlamak içindir.monitörün sağ arkasında bulunan ayar tuşunda, VOLUME kısmı var ve 50de sabit, düşürüyorum veya yükseltiyorum hiçbir şey olmuyor. nedir la bu volume?
var kanka da denedim, olmadı..Monitörde dahili hoparlör varsa onun ses yüksekliğini ayarlamak içindir.
Hocam yanlış anlamayın bazı arkadaşlar bilgisiz olabiliyor, monitörün dahili hoparlörünün ses yüksekliğini ayarlamak için, harici hoparlörler için değil.var kanka da denedim, olmadı..
kanka hahah eyvallah anladım zaten, dahili ve harici ne demek biliyorum da denedim ama olmadı. harici yok zaten ben de dahili var..Hocam yanlış anlamayın bazı arkadaşlar bilgisiz olabiliyor, monitörün dahili hoparlörünün ses yüksekliğini ayarlamak için, harici hoparlörler için değil.
kitapçığını bulup baktım, dahili ses için diyor ama pek fark olmuyor kanka ses ölçme şeyiyle baktım, küçük bi miktar artıyor. sağolasın yine deHocam yanlış anlamayın bazı arkadaşlar bilgisiz olabiliyor, monitörün dahili hoparlörünün ses yüksekliğini ayarlamak için, harici hoparlörler için değil.
harici yok kankam zaten.. hatta hoparlör almayı düşünüyorum hahah ama dediğim gibi dahili içindir. ses çok az zaten sağ olun yine deHarici hoparlörün varsa onu çıkar öyle dene. Belki olur.
O zaman boşuna mı koymuşlar volume tuşunu?harici yok kankam zaten.. hatta hoparlör almayı düşünüyorum hahah ama dediğim gibi dahili içindir. ses çok az zaten sağ olun yine de
aman aman fark olmuyor sadece, bir harici hoparlör gibi değil..O zaman boşuna mı koymuşlar volume tuşunu?
Tamam o zaman.aman aman fark olmuyor sadece, bir harici hoparlör gibi değil..