baran'
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 528
Yani ikeada kaliteli ama ben olsam marangozu tercih ederimKnk yaşadığım yerde esnaf falan yok. En yakın esnaf 30-40km
Yani ikeada kaliteli ama ben olsam marangozu tercih ederimKnk yaşadığım yerde esnaf falan yok. En yakın esnaf 30-40km
VALLA BEN KALİTESİNİ GÖREMEDİM. KISA SÜREDE MASA ÇİZİLDİ. MECBUR UZUNCA Bİ MOUSE PAD DÖŞEDİM.Kaliteli mi peki hocam? IKEA huş ağacı falan diyo. Güzel hissiyatı var mı
Valla kafam karıştı. 499tl ye Bi tane alacaktım ama kalitesizdi. Sonra bunu gördüm. 300tl pahalıydı neyse ağaç kaplama en azından dedim. Bi düşüneyim. Olmadı bende mouse pad koyarım.VALLA BEN KALİTESİNİ GÖREMEDİM. KISA SÜREDE MASA ÇİZİLDİ. MECBUR UZUNCA Bİ MOUSE PAD DÖŞEDİM.
Marangoz dan 150*65 lik MDF sordum dün 300tl dedi bana sende sor derim
Bir tane marangoz buldum. Telefonla konuştuk işte. MDF mi olsun dedi yok dedim. 30mm istiyorum dedim. Tamam dedi. Ahşap olur dedi. 140x60 olacak. Adam 2500tl dedi. Çam ağacından olacakmış.İkea falan önermem dostum sana önerim bi marangoza git üst seviye kaliteli bi masa için Max 1250 lira ödersin sallantı falanda olmaz
NEden MDF istemiyorsunBir tane marangoz buldum. Telefonla konuştuk işte. MDF mi olsun dedi yok dedim. 30mm istiyorum dedim. Tamam dedi. Ahşap olur dedi. 140x60 olacak. Adam 2500tl dedi. Çam ağacından olacakmış.
Not: sadece masanın üst kısmı. Ayaklarını istemedim.
tabakası 900 tl140x60 bir masa arıyorum. Ayakta alacağım. Sizce bu masa tablası 799₺ eder mi? Kullanan var mı?![]()
Çalışma Masası Parçası: Çalışma Masası Aksesuar ve Yedek Parça Fiyatları | IKEA
Çalışma masanızı kişiselleştirmek için ihtiyacınız olan her şey IKEA'da! Geniş ürün yelpazesiyle, uygun fiyatlı çalışma masası parçalarını keşfedin.www.ikea.com.tr
Ikea çok pahalı internet den alİkeadan ayarlanabilir ayak alacağım. Ayağın vidası 25mm yani en az 25mm kalınlık alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkeadan alacağım. Adana
Bildiğiniz 70cm yükseklikte ayak varsa ikea yerine önerir misiniz? Ikea'da bir adedi 150 TL.Ikea çok pahalı internet den al
Bende o ikeadaki ayaktan 1 ade var ama asla fiyatını etmez yani bilgin olsun.Ben 175tl lik olanı almayı düşünüyorum. Artısı Ayarlanabilir olması.