dostum o karta normal be belki 2 3 derece fazlası var o kadareagle modeli bugun 2.el aldım 1.yıl garantisi var 4000 TL ye aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
driver ile alakalı olma ihtimali varmı ?
hocam rx 6600 vardı max 75 dereceyi görüyordu bunu aldım bugun taktım denedim az önce Furmark testinde 1080p 8xmsaa 65 dereceyi geçmediİşlemci soğutucunun fanları ters mi değil mi bir kontrol et. Kasanın hava akışı iyi mi ?
kart daha önce açılmamış vidalarında vs iz yokİşlemci soğutucunun fanları ters mi değil mi bir kontrol et. Kasanın hava akışı iyi mi ?
Furmak ta 65 ets de 80 mi goruyor yani ?hocam rx 6600 vardı max 75 dereceyi görüyordu bunu aldım bugun taktım denedim az önce Furmark testinde 1080p 8xmsaa 65 dereceyi geçmedi
kart daha önce açılmamış vidalarında vs iz yok
Furmark ta kullanım oranına ve fps ye bakar mısın bi.evet hocam çözemedim driver ile alakalı olabilir mi ?
Furmark ta kullanım oranına ve fps ye bakar mısın bi.
Furmark ta kullanım oranına ve fps ye bakar mısın bi.
Çünkü 8x MSAA açmışsın, o ayar yanlış.hocam rx 6600 vardı max 75 dereceyi görüyordu bunu aldım bugun taktım denedim az önce Furmark testinde 1080p 8xmsaa 65 dereceyi geçmedi
kart daha önce açılmamış vidalarında vs iz yok
1080P, MSAA kapalı direkt stress test diyeceksin.Hocam Rica Etsem Hangi Ayarlarda Test Etceğimi Söylermisiniz ?