özilmesut1088
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
beyler instada heryerde görüyorum bu bitexene üye olanlara 150 tl veriliyormuş yalan mı gerçek mi?ve bir tehlikesi var mı
imza mı anlamadım bişeyevet veriyor ama TL miktarı degişiyor imzama bakablirsin
18 YAŞ + MI?referans kodu ile kayıt olup dogrulayınca 5 btnx veriyor onu satıp çekebiliyorsun referans kodum:718276067
evet18 YAŞ + MI?
Her borsa kullanıcıyı doğrulamak kyc yapıyor sırf kyc yüzünden önermiyorum demen komik bitexenin yaptığı reklam amaçlı zaten TL yatırmadan parayı çekemiyorsun150 TL için bütün bilgilerini veriyorsunuz bence 150 TL için yapılacak bir şey değil önermiyor um
Devlet yasal olarak zorunlu tutuyor coin için isterseniz internete bakın150 TL için bütün bilgilerini veriyorsunuz bence 150 TL için yapılacak bir şey değil önermiyor um
Ben 1 TL yaptırmistim direk çektimHer borsa kullanıcıyı doğrulamak kyc yapıyor sırf kyc yüzünden önermiyorum demen komik bitexenin yaptığı reklam amaçlı zaten TL yatırmadan parayı çekemiyorsun
Ne güzel reklam yapıyorsun sen öyle bakayımDevlet yasal olarak zorunlu tutuyor coin için isterseniz internete bakın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben 1 TL yaptırmistim direk çektim
Ben deBen 1 TL yaptırmistim direk çektim
Kendin cevabını vermişsin tüm kimlik bilgilerin ifşa zaten seri numarasına kadar tüm sorgular var borsa kimligini satıp napsınNe güzel reklam yapıyorsun sen öyle bakayım
150 TL'ye kimlik satmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Zaten panelcilerde var diyip 150 tlmi alayım kafasına da girecek kadar cahil olmazsınız umarım.