madmrfrosty
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
- Bütçe
- 600
Tam da mouse'a ihtiyacim oldugu sirada Abdullah abinin Model I postunu gordum fakat indirim icin gec kalmisim
. Sizce bir daha indirim olur mu olursa ne zaman olur?
ne kadar fırsatçı bi milletiz ya? daha 2 gün önce 423TL'ye aldığı şeyi bugün 570'e 600e satıyorlar, kafayı yiyeceğim ya.Forumun 2.el yerinde satiyorlar 100tl ustune sifirini al istersen
Fırsatçılık Satmakta Değil Almakta Adam Bunu Alan Arkadaş Kar Etmek İçin Almış Zaten Gidip Sana İstediğin Paradan Vermez Sonuçta Ticaret Yapıyor Almak İstemezsen Satanlardan Trendyolda 999 TLne kadar fırsatçı bi milletiz ya? daha 2 gün önce 423TL'ye aldığı şeyi bugün 570'e 600e satıyorlar, kafayı yiyeceğim ya.
vallahi bende. İlk defa kartımda yeterli para vardı görsem basardım parayı. şimdi fırsatçılar 2.el diye 570 e 600 e satıyo forumda.yav indirimi görsem alırdım tam elime uyuyor parayı basardım
valla bu ekonomide al sat çok iyi gidiyor ben de yapıyorum.Fırsatçılık Satmakta Değil Almakta Adam Bunu Alan Arkadaş Kar Etmek İçin Almış Zaten Gidip Sana İstediğin Paradan Vermez Sonuçta Ticaret Yapıyor Almak İstemezsen Satanlardan Trendyolda 999 TL
Fırsatçılık Zaten Sattığı Ürünü Arz Talep Artınca Fahiş Fiyat Yapan
neresi fırsatçılık değil? 423 e alıp 600 e satmak fırsatçılık değil mi?Fırsatçılık Satmakta Değil Almakta Adam Bunu Alan Arkadaş Kar Etmek İçin Almış Zaten Gidip Sana İstediğin Paradan Vermez Sonuçta Ticaret Yapıyor Almak İstemezsen Satanlardan Trendyolda 999 TL
Fırsatçılık Zaten Sattığı Ürünü Arz Talep Artınca Fahiş Fiyat Yapan
Kaça Versin 450 tl ye mi versinneresi fırsatçılık değil? 423 e alıp 600 e satmak fırsatçılık değil mi?
heeKaça Versin 450 TL ye mi versin