NoctuaFanBoyu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,587
Evet sıfır kartlarda bile sorun olabiliyor keşke garantiye yollasaydınız temizlemeden.
Keşke ama bu yeni kart fırınlama bile olsa ne kadar dayanırdı 10 şubatta aldım hatta kartı tamircisi götürdüm adam dedi ki macun kurumuşEvet sıfır kartlarda bile sorun olabiliyor keşke garantiye yollasaydınız temizlemeden.
Hyr kart 1080 zaten hiç içi açılmamış10 Şubat'ta alınan kartın macununun kurumasına imkan yok. Tamirciye vermeden önce ve sonraki seri no baktınız mı? Dolandırmış olabilir. Kutu üstündeki seri no ile karşılaştırın. Geçmiş olsun
Dur atiyim ben sana alım tarihiniHyr kart 1080 zaten hiç içi açılmamış
1660 super bozuldu ben 1080 aldım o da 2017 de alınmış garanti 2019 bitmiş içi açılmamış spot ürünü olarak kullanılmış ve macun üstünde kurumuş şekildeydiHocam anlayamadım iki kart mı var elinizde? İkinci el mi aldınız 10 Şubat'ta. Bozulan hangisi
1660 super bozuldu ben 1080 aldım o da 2017 de alınmış garanti 2019 bitmiş içi açılmamış spot ürünü olarak kullanılmış ve macun üstünde kurumuş şekildeydi
Bi ara depreme maruz kaldı ve ısı sı da yüksekti ve bilirsiniz ventus da kronik ısınma sorunu1080 de sorun yok o zaman. O da bozulur mu diye soruyorsanız zannetmiyorum. 1660 Super nasıl bozulmuş öğrenmek lazım ama yandığını biliyoruz ya kısa devre yaptı ya da fiziksel darbe aldı.