25.000 TL Pc Önerisi

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
12,883
Selamlar herkese, ağırlıkta valorant oynanacak , mühendislik işleri için de kullanılacak bir sistem arayışındayım.

Uzun süredir piyasayı takip etmiyorum ama mümkünse RTX ekran kartı olursa daha iyi olur, öneriler gamegaraj gibi toplama hizmeti sunan siteler üzerinden olursa daha iyi olur.

Çok sağ olun

Son düzenleme:
RTX işlemci 🤨

Selamlar herkese, ağırlıkta valorant oynanacak , mühendislik işleri için de kullanılacak bir sistem arayışındayım.

Uzun süredir piyasayı takip etmiyorum ama mümkünse RTX ekran kartı olursa daha iyi olur, öneriler gamegaraj gibi toplama hizmeti sunan siteler üzerinden olursa daha iyi olur.

Çok sağ olun
Kesinlikle bu fiyata gamegaraj önermem gaming gen tr duruken

İlkinin anakart düşük değil mi bu sisteme @Mehmet Yılmaz ne dersin var mı yorumun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özelleştirildi https://www.gaming.gen.tr/urun/1065...ccpm13=1600682855&wccpm14=1642609206&wccpl=15
Ileride işlemci upg gerekebilir yani yapmanızı tavsiye ederim
İşlemci için ne önerirsin?

İlkinin anakart düşük değil mi bu sisteme @Mehmet Yılmaz ne dersin var mı yorumun
Ben özelleştirmesiz hazır sistem sitelerine kıyasla fiyata göre en uygun olanları attım. Elbette pckolikteki 3070ti sistemi 21 k ya alıp özelleştirme yaparak anakart modeli yükseltilebilir

Yada yukarıdaki arkadaşın attığı özelleştirilmiş ultima 11400f te değerlendirilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri