Anlamadım. Fotoğrafta fan var. Fana bağlı kabloyu mu çıkarmak istiyorsunuz ?Merhabalar içindeki kabloyu nasıl çıkartabilirim bir türlü denedik olmadı .
Kabloyu kopartmışsınız hocam.Bu şekilde çıktı
Değişiyormu ciddenAnkaradaysan ben yapabilirim değilsen bir bilgisayarcıya götür fan kablosunu değiştirsin
Kaç para alır tahminiAnkaradaysan ben yapabilirim değilsen bir bilgisayarcıya götür fan kablosunu değiştirsin
Hocam kabloyu niye kopardınız ? Fana bağlı kablo içerisinde lehimli olur. Kabloyu çıkarma isteğinizin amacı neydi ?Ne yapabilirim
Yeni kasa aldım ondanHocam kabloyu niye kopardınız ? Fana bağlı kablo içerisinde lehimli olur. Kabloyu çıkarma isteğinizin amacı neydi ?
Bu kablo şimdi kopukmu hocam değilmi?Hocam kabloyu niye kopardınız ? Fana bağlı kablo içerisinde lehimli olur. Kabloyu çıkarma isteğinizin amacı neydi ?
Çünkü içerisinden ses gelmiyor kopsa gelirdi diye düşünüyorumHocam kabloyu niye kopardınız ? Fana bağlı kablo içerisinde lehimli olur. Kabloyu çıkarma isteğinizin amacı neydi ?
Eğer çok fiyat verirlerse benim evde olucaktı 3 pinli kablo yardımcı olurumHocam fana bağlanan yerden çıkarır takarlar kabloyu 50 lira maksimum alırlar bence
Ciddenmi hocamHocam fana bağlanan yerden çıkarır takarlar kabloyu 50 lira maksimum alırlar bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eğer çok fiyat verirlerse benim evde olucaktı 3 pinli kablo yardımcı olurum
Ama nasıl takacağım hocam yaHocam fana bağlanan yerden çıkarır takarlar kabloyu 50 lira maksimum alırlar bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eğer çok fiyat verirlerse benim evde olucaktı 3 pinli kablo yardımcı olurum