1660 süper alabilirsinSahibindenden 2. el bir kart almak istiyorum. İşlemcim R3 4300GE ilerleyen zamanlarda yükseltirim belki. Önereceğiniz ekran kartı nedir en iyi seviyede bütçe 1500-2500 arası...
Darboğaz dikkate alınmalı.
Darboğaz yapacağını sanmıyorum belki çok az1660 süper alabilirsiniz
Rx 6500 xt alabilirsinSahibindenden 2. el bir kart almak istiyorum. İşlemcim R3 4300GE ilerleyen zamanlarda yükseltirim belki. Önereceğiniz ekran kartı nedir en iyi seviyede bütçe 1500-2500 arası...
Darboğaz dikkate alınmalı.
Alırken testleri yap param güvende ile alma bence elden testle almak en mantıklısı ekran kartlarının hepsinde mining riski varHocam 1660 superde mining yapılma riskide var nasıl ayırıcaz
Hocam benmj yanlış biliyorum 6500xt PCI 4.0 değilmiRx 6500 xt alabilirsin
Evet ama 3.0 da da çalışıyor. Yeni aldım ben de kullanıyorum gayet tatmin ediciAlırken testleri yap param güvende ile alma bence elden testle almak en mantıklısı ekran kartlarının hepsinde mining riski var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam benmj yanlış biliyorum 6500xt PCI 4.0 değilmi
Gta v full ayarlar gölgeler de full de 60 fps forza 4 extrem ayarda 50 fps veriyor pci 3.0 daEvet ama 3.0 da da çalışıyor. Yeni aldım ben de kullanıyorum gayet tatmin edici
Abdullah abinin videosunda baya bir düşüyor du performansı 3.0 kartlarda ondan bi şüphe ettimEvet ama 3.0 da da çalışıyor. Yeni aldım ben de kullanıyorum gayet tatmin edici
Abdullah abinin videosu eskidi artık, yazılım güncellemeleri ile iyileştirildi, yine de senin seçiminAbdullah abinin videosunda baya bir düşüyor du performansı 3.0 kartlarda ondan bi şüphe ettim
1660 süper 6500xtyi tokatlar vram farkından dolayı. 1660 süper veya ti almak daha iyiHocam amd yerine nvidia tercih edin diyorlar
Fiikrim yok kullanmadım deneyimlemedim.1660 super hakkındaki düşünceniz nedir?