samsung telefon önerisi

Katılım
29 Nisan 2020
Mesajlar
315
Reaksiyon skoru
69
Telefonu aileme alacağım arama ve görüntülü konusma, fotograf çekimi ve whatsapp kullanılacak sadece oyun vs oynanmayacak en azından bir 5 sene kadar kullanmak istiyoruz.
BÜTÇE: 7-9k arası
 
Note10 pro tekler
Edit: başlığı görmemişim a52 alınır ancak note 10pro yu a52 yerine tavsiye edebilirim
 
uzun süre gitsin istiyoranız güncel cihaz almalısınız

ben hiçbir cihazın 5 sene gideceğini düşünmüyorum illaki bir yerde yetmemeyye başlar. eğer farklı bir marka da baakrsanız oopo var kendim kullanıyorum gayet başalırılar. hılı şarjı dacabası. hiçbir yazılımsal donanımsal sıkıntı yaşamadım. kullandığım cihaz oppo reno 5 lite

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A23 güzel cihaz hocam
5 sene gitmez hocam
 
A52 veya A53 ama min 256GB tavsiye ederim 5 sene için çünkü 128gb yavaş yavaş yetmemeye başlıyor
 
Samsung'un iPhone'a göre en iyi avantajı ve aynı zamanda dezavantajı 2. elde 3 gün önce almış olsa bile 2-3k ucuza satmak zorunda kalıyorsunuz. Dolayısıyla sıfır takıntınız yoksa ikinci elde temiz bir S21 veya S22 serisinden almanızı öneririm. A serisinde herhangi bir telefonun 5 yıl götürmesi mümkün değil. S21-22 ile A53 arasındaki işlemci gücü %15-20 gibi bir fark olsa sıfır A53 alın derdim ancak arada 2 kata yakın fark varken aynı paraya A53 almak bana anlamsız geliyor. Oyun oynamayacak işlemciyi ne yapalım demeyin, 5 yıl sonra bu işlemci bile yavaşlamaya başlıyorken A serisi cihazların takılmaya başlamış olacağını düşünüyorum. 2021'den bu yana S10+(4 yıllık cihaz) kullanıyorum. Aldığımdan beri güç tasarrufu modunda işlemciyi %70'e sınırlıyorum ve hâlâ sorunsuz çalışıyor, uygulama geçişlerinde, arayüzde 0 takılma var. İmkanınız varsa ve uzun ömürlü istiyorsanız S ailesinden vazgeçmeyin derim.
 
Geri
Top