zeuskeydrop
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
java mı nasıl kuruluyorkiJava kurulu olduğuna eminmisiniz?
kurdum javayı şimdi napçam
Şimdi bilgisayarı yeniden başlatıp optifine tekrar kurmayı deneyin.kurdum javayı şimdi napçam
yine aynısı olduJava ile açman gerekiyor o dosyayı direk kurulum ekranı geliyor sonr
yine o microsoft ve winrar ekranı geliyor baştan indirdim ama aynıJava ile açman gerekiyor o dosyayı direk kurulum ekranı geliyor sonr
İstediğin sürümün forge halini kurup bi kere çslıştırman lazım ondan sonra %appdata% klasöründen .Minecraft a girip mods dosyası açıcsksın o klasörün içine optifine atılıyorŞimdi hatırladım kusura bakma önce forge kurman gerekiyor ondan sonra mods dosyası açıp optifne ı içine atıyorsun
Oldu gibi ama şimdide bu hatayı veriyoŞimdi hatırladım kusura bakma önce forge kurman gerekiyor ondan sonra mods dosyası açıp optifne ı içine atıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstediğin sürümün forge halini kurup bi kere çslıştırman lazım ondan sonra %appdata% klasöründen .Minecraft a girip mods dosyası açıcsksın o klasörün içine optifine atılıyor
Minecraft release 1.19.2 sürümünü indirin launcher'danOldu gibi ama şimdide bu hatayı veriyo
Forge ve fabric var realese goremedimMinecraft release 1.19.2 sürümünü indirin launcher'dan
Launcher'in ekran fotosunu atarmısın.Forge ve fabric var realese goremedim