🔥İndirim TEKNOSA OUTLET ÜRÜNLER

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,357
Güzel ürünler buldum. Belki işinize yarar. Bazı soruları baştan cevaplayayım.

- Outlet ürünlerin stokları mağazalarda yokmuş. Mağazadan alamıyoruz.
-1 yıl garantileri var ama iade koşulları sıfır ürün koşullarıyla aynı.
-0-1 gün içerisinde iade yapacaksanız ilk servis kontrolünden geçiyormuş.
-2. günden sonra yaparsanız memnun olmadığınız anlamına geliyormuş. (Sanırım direk iade alıyorlar bu durumda)
-Aynı ürünleri tek tek koymamın sebebi ürün stok kodları farklı olması. Attığım her ürünün stoğu 1 sanırım.

Beğendiklerimi attım diğerlerine bakmak isterseniz link : https://www.teknosa.com/outlet

outlet ürün alınır mı ki razer mouse güzel aslında

Hp x27q outlet olarak aldım, şansa lg panel denk geldi, iade eden arkadaş da sadece 2 gün kullanmış. Teknosada outlet ürünler sadece iade edilen ürünler oluyor. Teşhir olanların başlığında teşhir şeklinde yazıyor

site bozuk gibi soldan kategori seçilmiyor marka seçiminde de 20 den sonrası gözükmüyor sorun sadece bende mi? (Nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda düzeldi)

Hp x27q outlet olarak aldım, şansa lg panel denk geldi, iade eden arkadaş da sadece 2 gün kullanmış. Teknosada outlet ürünler sadece iade edilen ürünler oluyor. Teşhir olanların başlığında teşhir şeklinde yazıyor
Hocam monitörden memnun musunuz, Güzel midir önerir misiniz?

basilisk x mantıklı geliyor

Hocam monitörden memnun musunuz, Güzel midir önerir misiniz?
Öneririm hocam süper monitör, pivot ayağı müthiş değil ama idare eder. Alırsanız lg panel olup olmadığına dikkat edin, ayarlardan görebiliyorsunuz, 2 tip var LIM101 ve BIM101 olması lazım

ourtletten kasıt nedir hocam teşhir gibi mi yoksa farklı birşeymi

iade edilen ürün outlet olmaz. outlet ürün işlem görmüş üründür arkadaşlar. garantisi kısıtlıdır, problem yaşarsanız üzülürsünüz.

iade edilen ürün outlet olmaz. outlet ürün işlem görmüş üründür arkadaşlar. garantisi kısıtlıdır, problem yaşarsanız üzülürsünüz.
Yani kısaca tamir görmüş ürün mü oluyor ki öyle olsa belirtmek zorunda diye biliyorum

Geri