🔥İndirim TEKNOSA OUTLET ÜRÜNLER

ourtletten kasıt nedir hocam teşhir gibi mi yoksa farklı birşeymi
Outlet alınıp iade edilen ürünler dostum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade edilen ürün outlet olmaz. outlet ürün işlem görmüş üründür arkadaşlar. garantisi kısıtlıdır, problem yaşarsanız üzülürsünüz.
Kutusu açılmış her ürün outlettir. İşlem görmüş veya görmemiş fark etmez.

bence ölü piksel veya ışık sızması var ki iade edilmiş

2 hafta içinde aynı ürünü indirimde yakalayıp ilk aldığını iade eden çok oluyor veya vazgeçen veya sorunu olmasa da beğenmeyen vs.
beğenilmeyecek monitör değil ki 2k 165hz 1ms gtg pivot yok yok, indirim bulmuşsa iade etmiş olabilir ama daha ucuza bu özelliklerde pek sanmıyorum

beğenilmeyecek monitör değil ki 2k 165hz 1ms gtg pivot yok yok, indirim bulmuşsa iade etmiş olabilir ama daha ucuza bu özelliklerde pek sanmıyorum
Dostum şuan iade etti diye bir şey yok zaten adamlar bunu 2 ay öncede iade etmiş olabilirler. Zaten servis kontrolünden geçmesi bile uzun sürüyor. Yani bu ürünü teknosa 1 2 ay önce atıyorum 4000 TL ye bile satmış olabilir ama fiyatlar arttığı için bize şuan uygun geliyor.

ütü alıcam :D önerisi olan var mı yakın zamanda almış olan vardır vs yoksa 2023 ütü tavsiye videosu izlemek zorunda kalıcam :D

hyperx kulaklık ucuz geldı alsammı

Outlet alınıp iade edilen ürünler dostum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutusu açılmış her ürün outlettir. İşlem görmüş veya görmemiş fark etmez.
hayır değildir. perakende sektöründeyim. kutusu açılmış ürün outlet olmaz. alınıp iade edilen ürünlerde outlet değildir.

hayır değildir. perakende sektöründeyim. kutusu açılmış ürün outlet olmaz. alınıp iade edilen ürünlerde outlet değildir.
Sektörde olman neyi değiştirir. '' Outlet'' kelimesinin sözlük anlamını değiştiremediğin sürece hiç bir şey değişmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,691
Üyeler
184,479
Son üye
hkn16954
Geri