ConquerorXIV
80+ Gold
h.o.Ben aldım 3 taksitle teşekkürler indirim için özellikleri çok iyi ölü pixel ghosting olmasa kafi.
h.o.Ben aldım 3 taksitle teşekkürler indirim için özellikleri çok iyi ölü pixel ghosting olmasa kafi.
Eyvallah bu özellikte olan monitörler 7-8k arası bu fiyat fena değil şu ekonomide. Şansıma çok az kullanılmış temiz bir ürün gelirse tadından yenmez.
kutusu açılan her ürün outlet değildir teşhir ürünüdür veya cayma hakkı kullanılıp iade edilmiştir. outlet ürünün tanımı mağazacılıkta farklıdır arkadaşlar.Outlet alınıp iade edilen ürünler dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kutusu açılmış her ürün outlettir. İşlem görmüş veya görmemiş fark etmez.
Sıfır satış fiyatlarında outlet. Zamlar çok cabuk geliyor ya dün gibi hatırlıyorum bu fiyatlarıGüzel ürünler buldum. Belki işinize yarar. Bazı soruları baştan cevaplayayım.
- Outlet ürünlerin stokları mağazalarda yokmuş. Mağazadan alamıyoruz.
-1 yıl garantileri var ama iade koşulları sıfır ürün koşullarıyla aynı.
-0-1 gün içerisinde iade yapacaksanız ilk servis kontrolünden geçiyormuş.
-2. günden sonra yaparsanız memnun olmadığınız anlamına geliyormuş. (Sanırım direk iade alıyorlar bu durumda)
-Aynı ürünleri tek tek koymamın sebebi ürün stok kodları farklı olması. Attığım her ürünün stoğu 1 sanırım.
Beğendiklerimi attım diğerlerine bakmak isterseniz link : https://www.teknosa.com/outlet
Hp Oyuncu Monitörü Modelleri - Teknosa
Hp Gaming monitör çeşitleri Teknosa'da! Hp 4K oyuncu monitörü, 2K oyuncu monitörü ve daha fazlasını incelemek için hemen tıklayın!www.teknosa.com
Hp Gaming monitör çeşitleri Teknosa'da! Hp 4K oyuncu monitörü, 2K oyuncu monitörü ve daha fazlasını incelemek için hemen tıklayın!www.teknosa.com
Hyperx Kulak İçi Kulaklık Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Hyperx Kulak içi kulaklık fiyatlarını burada keşfedin. Hyperx Kulak içi kulaklık bluetooth'lu ve kulak içi kulaklık oyuncu ürünleri Teknosa'da!www.teknosa.com
Hyperx Kulak İçi Kulaklık Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Hyperx Kulak içi kulaklık fiyatlarını burada keşfedin. Hyperx Kulak içi kulaklık bluetooth'lu ve kulak içi kulaklık oyuncu ürünleri Teknosa'da!www.teknosa.com
Razer Oyuncu Faresi Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Razer Oyuncu mouse modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Oyunların hızına ayak uyduran Razer gaming mouse çeşitlerini incelemek için hemen tıklayın!www.teknosa.com
Razer Oyuncu Faresi Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Razer Oyuncu mouse modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Oyunların hızına ayak uyduran Razer gaming mouse çeşitlerini incelemek için hemen tıklayın!www.teknosa.com
Logitech Oyuncu Kulaklığı Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Logitech Gaming kulaklık çeşitleri Teknosa'da buluşuyor. Logitech Bluetooth oyuncu kulaklığı, kablosuz oyuncu kulaklığı ve daha fazlası burada sizi bekliyor.www.teknosa.com
Logitech Joystick & Gamepad Fiyatları - Teknosa
Logitech Joystick ve gamepad çeşitleri Teknosa'da! Logitech PC joystick, Bluetooth joystick ve daha fazlasını incelemek için hemen tıklayın!www.teknosa.com
Şuan bu monitör cidden çok ucuz. Oversoot değerleri yüksek sadece ama bu özelliktki diğer monitörler 9-10k. 8700e delli öneriyoruz hekrese. Yakında o da 10kyı geçer.Sıfır satış fiyatlarında outlet. Zamlar çok cabuk geliyor ya dün gibi hatırlıyorum bu fiyatları
Neden 3 tane farklı link koymuş farkları neŞuan bu monitör cidden çok ucuz. Oversoot değerleri yüksek sadece ama bu özelliktki diğer monitörler 9-10k. 8700e delli öneriyoruz hekrese. Yakında o da 10kyı geçer.
Piyasa patladı sorma. 7-8 ay önce bu tarz monitörler bu fiyattı şimdi 7-8-9k arasında.Sıfır satış fiyatlarında outlet. Zamlar çok cabuk geliyor ya dün gibi hatırlıyorum bu fiyatları
Stok numaraları farklı.Neden 3 tane farklı link koymuş farkları ne
toplam 3 stok vardı birini arkadaş aldıNeden 3 tane farklı link koymuş farkları ne
Bunların panelleri ile alakalı bir durum vardı neydi knk oPiyasa patladı sorma. 7-8 ay önce bu tarz monitörler bu fiyattı şimdi 7-8-9k arasında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok numaraları farklı.
knk ips olması bizim için önemli birde bunların bir üstü var nano ips panel onlar daha iyi ama fiyatlar yüksekBunların panelleri ile alakalı bir durum vardı neydi knk o
Bu ekranın paneli LG Nano IPS panel. Benim kullandığım Dell S2721DGFA'in paneli ile aynı.knk ips olması bizim için önemli birde bunların bir üstü var nano ips panel onlar daha iyi ama fiyatlar yüksek
Valla öyleyse daha iyi aldık bakalım gelsinde kullanalım.Bu ekranın paneli LG Nano IPS panel. Benim kullandığım Dell S2721DGFA'in paneli ile aynı.