🔥İndirim TEKNOSA OUTLET ÜRÜNLER

Outlet alınıp iade edilen ürünler dostum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutusu açılmış her ürün outlettir. İşlem görmüş veya görmemiş fark etmez.
kutusu açılan her ürün outlet değildir teşhir ürünüdür veya cayma hakkı kullanılıp iade edilmiştir. outlet ürünün tanımı mağazacılıkta farklıdır arkadaşlar.

Güzel ürünler buldum. Belki işinize yarar. Bazı soruları baştan cevaplayayım.

- Outlet ürünlerin stokları mağazalarda yokmuş. Mağazadan alamıyoruz.
-1 yıl garantileri var ama iade koşulları sıfır ürün koşullarıyla aynı.
-0-1 gün içerisinde iade yapacaksanız ilk servis kontrolünden geçiyormuş.
-2. günden sonra yaparsanız memnun olmadığınız anlamına geliyormuş. (Sanırım direk iade alıyorlar bu durumda)
-Aynı ürünleri tek tek koymamın sebebi ürün stok kodları farklı olması. Attığım her ürünün stoğu 1 sanırım.

Beğendiklerimi attım diğerlerine bakmak isterseniz link : https://www.teknosa.com/outlet

Sıfır satış fiyatlarında outlet. Zamlar çok cabuk geliyor ya dün gibi hatırlıyorum bu fiyatları :D

Sıfır satış fiyatlarında outlet. Zamlar çok cabuk geliyor ya dün gibi hatırlıyorum bu fiyatları :D
Şuan bu monitör cidden çok ucuz. Oversoot değerleri yüksek sadece ama bu özelliktki diğer monitörler 9-10k. 8700e delli öneriyoruz hekrese. Yakında o da 10kyı geçer.

Şuan bu monitör cidden çok ucuz. Oversoot değerleri yüksek sadece ama bu özelliktki diğer monitörler 9-10k. 8700e delli öneriyoruz hekrese. Yakında o da 10kyı geçer.
Neden 3 tane farklı link koymuş farkları ne

Piyasa patladı sorma. 7-8 ay önce bu tarz monitörler bu fiyattı şimdi 7-8-9k arasında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok numaraları farklı.
Bunların panelleri ile alakalı bir durum vardı neydi knk o

Televizyon almayı düşünüyorum acaba bir sıkıntı oluşturur mu teşhir ürünü olduklarını vs düşünürsek?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,177
Üyeler
188,380
Son üye
harrow
Geri