- Reaksiyon skoru
- 33
Normalde 45 57 derecelerde olan işlemcim oyun acıkken şimde her şey kapalı oldugu halde 70 derece yardım edin r5 3600
Fan stockmu hocamNormalde 45 57 derecelerde olan işlemcim oyun acıkken şimde her şey kapalı oldugu halde 70 derece yardım edin r5 3600
Fanla alakalı oldugunu düşünmüyorum görev yöneticisinde bir program çok yüksek kullanıyor bir şey açıgım yokFan stockmu hocam
Hocam virüs olabilirmi benim laptoptada bazen oluyor virüs taraması yapmanızı öneririmFanla alakalı oldugunu düşünmüyorum görev yöneticisinde bir program çok yüksek kullanıyor bir şey açıgım yok
Programım yok ama tespit ettim silinmiyor ne yapacam daha yeni aldım pc yi yaHocam virüs olabilirmi benim laptoptada bazen oluyor virüs taraması yapmanızı öneririm
Hocam format atmayı biliyorsanız format AtınProgramım yok ama tespit ettim silinmiyor ne yapacam daha yeni aldım pc yi ya
Birde sistemi alalı ne kadar olduHocam format atmayı biliyorsanız format Atın
Geçermi formatlaHocam format atmayı biliyorsanız format Atın
defender la tarama yap defenderdan daha iyileride var ama halleder genedeProgramım yok ama tespit ettim silinmiyor ne yapacam daha yeni aldım pc yi ya
hocam ilk windows defender la tarama yap tespit edemesse başka bir virüs programı yükleGeçermi formatla
Büyük ihtimalle geçer hocam geçmezse termal macuna veya stock fanın temas edip etmediğine bakınGeçermi formatla
5600x kullanıyorum 97 derece görmüşlüğü varLanet işlemci soğumuyor hocam. 3 sene önce 10400F ile R5 3600 arasında kaldığımda herkes R5 önermesine rağmen fanboyluk + R5 ısınıyor diye 10400F almıştım. Onu 1 sene kullanıp sistemi satıp laptopa geçmiştim.
Geçen hafta yine bi sistem topladım bu sefer dedim o kadar önerildi, denemiş olalım R5 3600 aldım. Dark X93 kule tipi soğutucu ile 85 derece işlemci. Stok ile sistem kapanıyor zaten. Direk sattım geri. Şimdi R5 5500 düşünüyorum.
windows defender tam tarama yap virüsü algılar büyük ihtimalleAlıntıyı görüntüleprogram silinmiyor