❌İndirim Bitti! VALORANT 740 VP 20 TL!

arkadaşlar şimdi son durum nedir bilgisi olan açıklayabilir mi bende 3 tane almıştımda ne olacak hepsiburadaya falan talep te açmadım iptal edildi diye bir şey de gelmedi anlamadım hala sipariş bekleniyor diyor

satıcı fena zarara girer neden böyle bir şey yapsınki?
Satıcı giden mailleri geri alamıyor. Mailleri bot gönderiyor ve maillerde de 175 vp kodu var. 740 vp olmadığı içinde iade edecek parayı. Hem 175 vp hem hem parayı alıyor alıcı.

Satıcı giden mailleri geri alamıyor. Mailleri bot gönderiyor ve maillerde de 175 vp kodu var. 740 vp olmadığı içinde iade edecek parayı. Hem 175 vp hem hem parayı alıyor alıcı.
Adamlar 50 tane kod almış adamın mailine 50 tane kod birde para iadesimi gidecek

Vpler gelmediyse para iadesi tam gelir. Gelenkere 175vp+ para iadesi olur.

bu iş daha ne kadar uzuyacak böyle?

herhangi bir gelişme varmı iade olmamış hala benimkisi

konudan uzağım bu paylaştığın neyi değiştircek acaba ürünün yanlış yazılıp yazılması benim umrumda deyil ben ürünümü istiyorum kardeşim bu mesajı okuyorsan yolla ürünü 1 kere hata olsa bile yapmıyorsan bu işi bırak git hakkımı istiyorum burda mağdur olan o adam deyil biziz.
Bir tane mağaza 100₺ lik 12 li pili 13₺ ye sattı dün. O yollayacak mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özet geçebilecek var mı?
Satıcı 60₺ lik ürünü 20₺ ye sattı. Vermemek içinde elinden geleni yaptı. Şuanda bir konu daha dönüyor biliyorsundur. 12li pil 13₺ normalde 100₺ idi fakat yanlış girilmiş. O gönderilecek mesela. 175 vp olayı da ilk alan 50 kişi için felan geçerli gerisi eli boş sadece parasıyla geri dönecek. Bu arada bende hala hiçbir geri dönüş yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,828
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri