nasıl iptal edicem müşteri hizmetleriyle mi?Dayı uğraştırma iptal et işte
Edemiyorsunuz arkadaşlar epin olduğu için bekleyeceksiniz, bizde bekliyoruz iptal içinnasıl iptal edicem müşteri hizmetleriyle mi?
Ya içimden acaba kod verilir mi diyorum ama vermezler ki 8k vp ama bari iptal etsinler şimdidenEdemiyorsunuz arkadaşlar epin olduğu için bekleyeceksiniz, bizde bekliyoruz iptal için
hepsiburada parayı mı işliyor nabıyor abi garip ya1-3 gün bekle diyor hepsiburada bakalım ne olucak
Bilmiyorum detaylı bilgi aktarılacak falan diyor 1-3 gün bekle diyor başkada bir şey demiyor bekleyelim bakalımhepsiburada parayı mı işliyor nabıyor abi garip ya
Pil iptalBir tane mağaza 100₺ lik 12 li pili 13₺ ye sattı dün. O yollayacak mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satıcı 60₺ lik ürünü 20₺ ye sattı. Vermemek içinde elinden geleni yaptı. Şuanda bir konu daha dönüyor biliyorsundur. 12li pil 13₺ normalde 100₺ idi fakat yanlış girilmiş. O gönderilecek mesela. 175 vp olayı da ilk alan 50 kişi için felan geçerli gerisi eli boş sadece parasıyla geri dönecek. Bu arada bende hala hiçbir geri dönüş yok
Bana hala fatura gelmedi.Faturası geldi siparişlerin, iptali ne zaman gelicek acaba
Alıntıyı görüntüle
Kanka konuda paylaşıldı bı ara satıcı o kısmı kırpmadan atmıştı fotoğrafları atan arkadaş karalamıştı. Konudan bi habersin senAttigi sste satici ben kirptim diyor. Full konuyu okudum, saticiyi haksiz cikarmak icin elinden geleni yapmissin.
bana 175 vp geldi ama kullanmadim. Bunu saticiya ulastirmanin bir yolu varmi acaba? 10-20 TL olsada yararim dokunsun.
Bana kod/fatura/iade gelmedi. Yaklaşık bi 19 saat felan geçti.Kaç kişiye para iadesi oldu? Kod gelmesini beklemiyorum ama para iadesi için yapmamız gereken bişey var mi