❌İndirim Bitti! VALORANT 740 VP 20 TL!

Belki doğrudur orasını bilemem adamın normalde suçu yok ama satın alanları suçladıktan sonra en suçlu kendisi oldu. Hepsiburada mı yaptı yanlış fiyatı bilmiyorum ama umrumda değil ne kadar zarar ettiği. İnsan olsaydı da düzgünce böyle böyle iptal eder misiniz deseydi
benim sinirlendiğim gelmiş yaşını yaşadığı olayı yazıyor banane kardeşim ürünü vericek misin vermicekmisin iade olucak mı olmucak mı bana bu bilgileri getir her neyse hayır bide güldüğüm şey adamı savunanlar bile var. komik tarafı bu :D ama ciddiye alınmıcak çocuklar kendileri fotosundan belli ediyor kendisinin konuşmaya hakkı varmış gibi bide neyse iyi forumlar.

Satıcıların siparişi iptaline pek kızmıyorum(eğer yanlış fiyata koymuşlarsa) ama para iadesini anında yapmamaları çok gıcık

Siparişin İptal Edelmiyorsa Epinlerde Zorunlu Ödemesi mi gerekiyor yoksa iptal olur ama 3 5 gün beklemek mi lazım ?

konuyu bastan beri okuyorum. Atan arkadas gmail.com'dan onceki birkac sayi gozuktugu icin kirmizi ile karalamisti. Kendisi de bunu soyleyip kanit atiyor hala yaziyorsun. Oni 2.0 setini alacaktim nasip olmadi ama bu kadar toxic olmaya gerek yok.
kanka amacım toxiclik değil zarar etmek yerine ürünlerini teslim etse hem +400 5 yıldız alacak hemde fazladan zarar etmemiş olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O da iptal oldu :D
monitörde mi iptal olmuş :(

kanka amacım toxiclik değil zarar etmek yerine ürünlerini teslim etse hem +400 5 yıldız alacak hemde fazladan zarar etmemiş olacak.

monitörde mi iptal olmuş :(
Kimisine gitmiş ama çoğunluğun iptal

mesaj geldi 740vp tedarik edilememiştir diye parayı geri alabiliyorum sanırım

1678371201739.png

İptal edildi arkadaşlar.

iptal mesajı geldi 10 tane için diğer 3tane için hala mesaj yok bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular