FronX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,684
nasıl la söyle biz de alakİptal edildi, 25 TLlik 4 tane kupon verdiler beleş 1000 vp aldım![]()
nasıl la söyle biz de alakİptal edildi, 25 TLlik 4 tane kupon verdiler beleş 1000 vp aldım![]()
baya komiksin he sensatıcıya 40 kırbaç darbesiyle işkence edilecekmiş
4 TANE Mİİİİptal edildi, 25 TLlik 4 tane kupon verdiler beleş 1000 vp aldım![]()
ne dicem şimdi850 252 4000
bilmiyomki verirler ama uzun sürebilir iptal olmadıysaWpden yazmazsam kupon vermezler mi
Söyle hadi la çok merak ettim belki mousepad i çakarım hemenİptal edildi, 25 TLlik 4 tane kupon verdiler beleş 1000 vp aldım![]()
yok yani ne olmasını bekliyorsun, illa her hatada satıcıya mı yüklenilecek. adam iptal etmiş işte sebebini bildirip. 3 gündür hatalı fiyatlı ürünlerde aynı muhabbet. boş atıp dolu tutmaya çalışılan ürünlerden biriydi bu da.baya komiksin he sen
Ben hepsini ayrı ayrı sipariş oluşturarak aldımSöyle hadi la çok merak ettim belki mousepad i çakarım hemen
ne yazayım hepsiburada'ya kuponları almak için abilmiyomki verirler ama uzun sürebilir iptal olmadıysa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Çağrı Yılmaz satıcıya sorar mısın 175vp gelecek mi?
ben de öyle 3 tane aldım ne yapmam lazım almam içinBen hepsini ayrı ayrı sipariş oluşturarak aldımher siparişe kod verildi :====
iade olunca otomatik veriyorlar sanane yazayım hepsiburada'ya kuponları almak için a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben de öyle 3 tane aldım ne yapmam lazım almam için