Alberto Lebert
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Merhaba öncelikli amacim hızlıca kilo alıp güzel bir kütle elde etmek kısa sürede hangi supplement tercih etmeliyim
Creatine saç döküyor diyenler çok var arada kaldım ne yapacağımı şaşırdım açıkçasıGainer ile hızlı kilo alırsın ama yağlanırsın creatin ile yavaş ama güzel kütle elde edersin.
Gainer al, iştahın artar daha fazla yersinMerhaba öncelikli amacim hızlıca kilo alıp güzel bir kütle elde etmek kısa sürede hangi supplement tercih etmeliyim
Eğer 70 kilo civarındaysan direkt creatine al fena etki ediyor. Saç dökme gibi bir olayı yok ,ki olsada creatine bıraktığın an geçer.Creatine saç döküyor diyenler çok var arada kaldım ne yapacağımı şaşırdım açıkçası
Vücut tipim zaten yağlı değil istediğim zaman yağ oranını düşük zamanda dusurebiliyorum
Boy 1.70 61 kg ye dustumEğer 70 kilo civarındaysan direkt creatine al fena etki ediyor. Saç dökme gibi bir olayı yok ,ki olsada creatine bıraktığın an geçer.
Oneriniz varmı çok pahali olmasına gerek yok zaten bi 7-8 kg alsam yeterGainer al, iştahın artar daha fazla yersin
Eğer genetik olarak saçın dökülüyorsaCreatine saç döküyor diyenler çok var arada kaldım ne yapacağımı şaşırdım açıkçası
Vücut tipim zaten yağlı değil istediğim zaman yağ oranını düşük zamanda dusurebiliyorum
Amacım daha çok büyümek genislemek
Öncelikle geçmiş olsun. Allah sabır versin. Kilonuz çok düşük değil. Creatine alıp güzel bir beslenme planı ile 3 4 ay'a 70KG olabilirsiniz diye düşünüyorum.Boy 1.70 61 kg ye dustum
Deprem yüzünden bı 2-3 kg kaybettim
Geçen sene Gainer’a başladım, 185 boy 65 kilo idim. 70 kiloyu gördüm 6 ay sonunda düzenli spor ile. Fakat gainer kullandığım kadar yakamamışım sanırım, sırtımda 2 tane yağ bezesi (lipom) oluştu. 15 gün önce ameliyat oldum yağ bezelerini aldırdım, şimdi dikişli yatıyorum evde. Bilinçli kullanınMerhaba öncelikli amacim hızlıca kilo alıp güzel bir kütle elde etmek kısa sürede hangi supplement tercih etmeliyim
Şuana kadar hiç dokulmediEğer genetik olarak saçın dökülüyorsa
Creatine sadece hızlandırır, dökmez.
Ben HIQ almistim gayet kalitelidir. Alabileceğiniz markalar;Şuana kadar hiç dokulmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Creatine markası önemsiz diyorlar ama uyduruk markalarada çok güvenmiyorum baya araştırdım birine karar versem illa bir pürüz çıkıyor kullanmış ve etkisini görmüş biri varsa bana link atabilir mi
O zaman 120 gramlık bigjoy alacağım egerki saç dökülmesi olmazsa devam edeceğim çok sağolunBen HIQ almistim gayet kalitelidir. Alabileceğiniz markalar;
HIQ , HARDLINE , KINGSIZE Ve BİGJOY en kaliteli markalardır.
Kingsize ya da HiQ al bana kalırsa.O zaman 120 gramlık bigjoy alacağım egerki saç dökülmesi olmazsa devam edeceğim çok sağolun