Neler Yeni

Spor yapmadan düzensiz beslenerek yağsız kilo alma ? mümkünmü?

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
yediğim herseyi yesem toz alssm spor yapsam yağlı kilo almam mı
dostum vücut o kadar hızlı çalışmıyo merak etme. sen sadece sporunu yapıp bi kaşık fazla pilav yesen kaslanırsın. sonuçta şuan spor yapmadan bu kiloda stabilsin öyle düşün.

lprnkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alp Eren Akça
Unun besin değerinin düşük olması içerdiği karbonhidrat ve protein kaynaklı değil.Ekmeği tam buğday yesen sorun yok. Besin değerleri zaten benzer. Beyaz un işlenmiş besin olduğu için ayrıca çok çabuk sindilrilip kan şekerini bir anda fırlattığı için hem çabuk acıkırsın hem de vücuttaki insülin dengesini mahvedersin.
ben de onu diyorum zaten birkaç önceki yazdığım paragrafta. cevap verdiğin paragrafta da senin açıkladığın durum yüzünden tercih etmiyorum zaten. anlatmak istediğim şey bir besin belli miktarda kullanıldığında tek başına diyabet yapıcı bir özelliğe sahip değildir. günde birkaç tane poğaça yedin ve alman gereken kaloriyi de geçmediysen o poğaça seni diyabet yapmayacak. senin dediğin glisemik indekstir. evet kan şekerini altüst eder doğru beslenmezsen. ama senin verediğin örnekte de tam buğday ekmeğinin GI i çavdar ekmeğinden daha fazla, o zaman tam buğday ekmeği de fos çıktı onu da yemeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,241
Üyeler
163,450
Son üye
batuhan0607
Top Bottom