Monitörümün görüntüsü Yağlı boya gibi

Reaksiyon skoru
12
merhaba arkadaşlar 32 inç 2k 75hz Vievsonic monitörüm var görüntüsünde bi sıkıntı var nasıl anlatsam böyle yağlı boya gibi görüntü karıncalı gibi net değil hani normalde bokeh efekti olduğunda arkaplan bulanık olur ya bende çekilen fotoğraflarda bokeh efektleri yağlı boya gibi tam çok

Ekler

• WhatsApp Image 2023-03-09 at 20.06.40.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-09 at 20.06.40.jpeg
    317.8 KB · Hit: 74
merhaba arkadaşlar 32 inç 2k 75hz Vievsonic monitörüm var görüntüsünde bi sıkıntı var nasıl anlatsam böyle yağlı boya gibi görüntü karıncalı gibi net değil hani normalde bokeh efekti olduğunda arkaplan bulanık olur ya bende çekilen fotoğraflarda bokeh efektleri yağlı boya gibi tam çok
Monitör osdsinden ayarlara baktınızmı , vivid pixel veya farklı bir ayar ile alakalı olabilir.

baktım hocam vivid vb mod yok standart film oyun web mono fln var hepsini denedim hepsi birbirinden kötü

• Monitör ve ekran kartı ayarlarını sıfırlayın.
Sorun devam ederse bir Viewsonic'i arayıp destek isteyin.

hocam durum daha da kötü oldu biraz kurcaladım ayarları sistem uygulamalarının rengi kafayı yedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam durum daha da kötü oldu biraz kurcaladım ayarları sistem uygulamalarının rengi kafayı yedi
  • Monitör ve ekran kartı ayarlarını sıfırlayın.
Sorun devam ederse bir Viewsonic'i arayıp destek isteyin.
..

Ekler

• WhatsApp Image 2023-03-09 at 20.46.34.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-09 at 20.46.34.jpeg
    248.4 KB · Hit: 45
  • WhatsApp Image 2023-03-09 at 20.49.10.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-09 at 20.49.10.jpeg
    126.2 KB · Hit: 49
2k için 27 falan ideal 32 biraz fazla kaçmış, büyük ihtimal ondandır. 32 inche 4k gider

2k için 27 falan ideal 32 biraz fazla kaçmış, büyük ihtimal ondandır. 32 inche 4k gider
Hayır lütfen yanlış bilgi vermeyin 2k 32 inch için gayet yeterli ve iyi dediğinizin arkadaşın sorunuyla hiç bir ilgisi yok

hocam sorun keskinlik değil bi kalitesizlik var acaba kablodan mı bilmiyorum ürünün yanında gelen kabloyu kullandım daha öncede 2k 27 inç vievsonic kullandım o bundan kat kat iyiydi

Hayır lütfen yanlış bilgi vermeyin 2k 32 inch için gayet yeterli ve iyi dediğinizin arkadaşın sorunuyla hiç bir ilgisi yok
bende öyle düşünüyorum

hocam sorun keskinlik değil bi kalitesizlik var acaba kablodan mı bilmiyorum ürünün yanında gelen kabloyu kullandım daha öncede 2k 27 inç vievsonic kullandım o bundan kat kat iyiydi

bende öyle düşünüyorum
Ekran kartı driverlarını indirdiniz mi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,188
Üyeler
195,558
Son üye
Conii
Geri