Neler Yeni

Evde dambıl ile çalışma

Golf 4 R32

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,635
Evde 3kg dambıl var bununla nasıl çalışabilirim kollarımı güçlendirmek adına? Sporla ilgili bişey bilmiyorum pozisyonum felan nasıl olmalı?

Evde 3kg dambıl var bununla nasıl çalışabilirim kollarımı güçlendirmek adına? Sporla ilgili bişey bilmiyorum pozisyonum felan nasıl olmalı?
Evde vücut mu yapmak istiyorsun?

Google Play de uygulamalar var evde vücut geliştirme diye onlara bir bak

Yok sadece kollarımı güçlendirsem yeter
ön ve arka kol için dumbell egzersizleri bakabilirsin youtubeden, bunlara ekstra olarak farklı şınav hareketleri yapabilirsin. Bir adet barfiks çubuğu alırsan da iyi olur, farklı şınav türlerinde arka kolun ve göğsün çalışmış olur. Barfkistede ön kol ve sırtın.

evin içinde barfiks demiri ayarlasan daha iyi olur
Barfiksi herkes çekemez kolay kolay hocam sadece kol kasları çalışmadığı için ve belirli bi kas gücü istediği için sakatlanma şansı bile var

Barfiksi herkes çekemez kolay kolay hocam sadece kol kasları çalışmadığı için ve belirli bi kas gücü istediği için sakatlanma şansı bile var
Barfiks için müsait bir alanım yok zaten evde.

14-15 yaşlarımda 30 tane çekerdim tam indirmeden kendimi spor geçmişim yoktu her gün okulun demirlerinde bi arkadaşımla barfiks cekerdik o kadar aşmıştık ki artık demirin ustune cikardik geri iner tekrar cikardik bana faydaları saglam bi sırtım ve bileklerim oldu ayrıca tutuş gücüm fena arttı yani bir şey olmaz barfiks agırlıksız en iyi hareket bence

Geri