Yardım Kaliteli CAT6 Önerisi

7 - 7.5 Metre CAT6 kablo alacağım, direk bu standartta yoksa 10Metre'de olabilir. Çakılmış olmasına gerek yok kendim çakabilirim, tek standartım kaliteli olması. İnternette bir kaç model baktım,

CAT6 10 Metre: https://www.teknostore.com/ugreen-cat6-pure-metal-konnektor-utp-ethernet-kablosu-10-metre-424

CAT7 8 Metre: https://www.teknostore.com/ugreen-cat7-f-ftp-ethernet-kablosu-8-metre-141

CAT7 olan tam ihtiyacım olan uzunlukta ve 30 lira farka CAT7 almak daha mantıklı geldi ama kaliteleri nasıldır acaba? Sizin önereceğiniz başka bir model var mı?

Flat zayıf geldi gözüme, riske atmak istemiyorum.
Flatlar Zayıf Değil Hocam Ayrıca Flatların Kırılma Bükülme Olayları Daha Az Ve Sağlamlık Açısındanda Gayet İyi Risklik Bir Durum Yok Yani

Daha 1 saat önce vardı. Hatta sana atarkende vardı diye hatırlıyorum. Az kalmıştı herhalde
Nasip, girip sipariş geçecektim, yarın arar sorarım belki gönderirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Flatlar Zayıf Değil Hocam Ayrıca Flatların Kırılma Bükülme Olayları Daha Az Ve Sağlamlık Açısındanda Gayet İyi Risklik Bir Durum Yok Yani
Kararsız kaldım şimdi sen böyle diyince :D Zaten Schneider kablo kanalım var kablo korunaklı da duvar dönüşlerinde mecbur biraz bükülme olacak sıkıntı olmaz diyorsan bunu alayım.

Kararsız kaldım şimdi sen böyle diyince :D Zaten Schneider kablo kanalım var kablo korunaklı da duvar dönüşlerinde mecbur biraz bükülme olacak sıkıntı olmaz diyorsan bunu alayım.
Bir kaç gün bekleyebilirsen bekle bence

Kablo Kanalın Varsa Kesinlikle Flat Tavsiye Ederim Çünkü Yer Kaplamıyor Ve Daha Esnek Bir Yapıya Sahip .

Geri