RTX 3070 Ti SÜPER İNDİRİM

talon2445

80+
Reaksiyon skoru
20

Merhaba arkadaşlar..Aorus master 3070 ti için ne diyorsunuz bu fiyata daha iyi bir model yok sanırım MSİ ventus 3x gibi düz modeller bu fiyata satılıyor.Bence kaçmaz ne dersiniz?
Bizim ülkede şu konuya yorum yapacak iki kesim var. O paraya 3090 ikinci el alırım diyenler ve sıfırcılar 😂

Valla bu fiyata güzel hocam aorus sıfır 3070 ti olarak. Acaba 4060 4070'ler nasıl gelir beklemekte lazım bence.

Valla bu fiyata güzel hocam aorus sıfır 3070 ti olarak. Acaba 4060 4070'ler nasıl gelir beklemekte lazım bence.
İndirimsiz 4070ti bulunuyor 20kya indirimle daha da ucuz. Biraz bekleyin 17kya falan 4070 alırsınız. Ki bu kartı paramparça eder.

Zamanında Rtx 3070ti Asus tuf'a 8600₺ verince bunlar süper über indirim gözü ile bakamıyorum.

Aorus 3070 kullanıyorum, LCD ekranı gerçekten çok hoş. İstediğiniz GİF'i koyabiliyorsunuz, benim baya hoşuma gidiyor bu özelliği.

İndirimsiz 4070ti bulunuyor 20kya indirimle daha da ucuz. Biraz bekleyin 17kya falan 4070 alırsınız. Ki bu kartı paramparça eder.
Bana kalırsa da öyle hocam da para eklemek gerekiyor işte. 3070 ti için söyledim ben sadece. Yoksa 4070 ti çok daha mantıklı tabi ki.

İkinci el 3090 alırsın kardeşim

Ciddiyim sıfır ekran kartı almak tr de RTX 4000 veya RX 7000 almıyorsan enayiliktir.

İkinci el 3090 alırsın kardeşim

Ciddiyim sıfır ekran kartı almak tr de RTX 4000 veya RX 7000 almıyorsan enayiliktir.
evet haklısın hocam yıllarca mining yapılmış belleklerin anaları ağlatılmış çekirdek sonuna kadar zorlanmış pad ler erimek üzere ya da erimiş olan macunu toprak olmuş,fanları ömrünü neredeyse tamamlamış kartı alıp saatli bomba gibi kullanmak daha AKILLICA..SIFIR temiz biraz daha az dfs veren kartı almak enayilik..Kafalar pırıl pırıl..Bana kalırsa da mining çıkması çöp karta o kadar para vermek enayiliktir hocam.

evet haklısın hocam yıllarca mining yapılmış belleklerin anaları ağlatılmış çekirdek sonuna kadar zorlanmış pad ler erimek üzere ya da erimiş olan macunu toprak olmuş,fanları ömrünü neredeyse tamamlamış kartı alıp saatli bomba gibi kullanmak daha AKILLICA..SIFIR temiz biraz daha az dfs veren kartı almak enayilik..Kafalar pırıl pırıl..Bana kalırsa da mining çıkması çöp karta o kadar para vermek enayiliktir hocam.
Alırken test et o kartı alırsan senin sorunun zaten. Ben 1 sene garantili 6600xt' yi yarı fiyatına aldım mesela 4000 lira gibi bir fiyata

Geri