Kaporadan dolandırıldık?

Reaksiyon skoru
8
Merhabalar bir araç Bulduk adam ibanini atti isim soy isim yaziyor bizde kapora attık eleman engellede ne yapmaliyiz

Atarken açıklamaya kapora falan yazdınız mı ? Numarayı polise verin.

Açıklamaya kapora yazdıysanız bir umut geri alabilirsiniz bankayı ara hemen durumu bildir

Atarken açıklamaya kapora falan yazdınız mı ? Numarayı polise verin.
hocam ismimizi soy ismimizi aracı modelini ve sonda kapora olarak belirttik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açıklamaya kapora yazdıysanız bir umut geri alabilirsiniz bankayı ara hemen durumu bildir
banka biz bir şey yapamiyoruz diyor

tamamdır

hocam ismimizi soy ismimizi aracı modelini ve sonda kapora olarak belirttik

Çok güzel açıklama yazmışsınız merak etmeyin mutlaka geri verilecektir paranız gidin karakola şikayetçi olun biz bir şey yapamayız derse de numarayı savcılığa verin

Savcılığa vereceksiniz başkan. Siz arabayı görmeden kapora mı attınız? Kuzenim 2 2 ay önce 400km yol yaptı aracı ekspertize soktu. Arızalı çıktı. Git gel 800km.

chargeback alamıyor musunuz ? Ben internetten alışverişte dolandırılmıştım aynı gün param kuruşu kuruşuna veirlmişti

Savcılığa vereceksiniz başkan. Siz arabayı görmeden kapora mı attınız? Kuzenim 2 2 ay önce 400km yol yaptı aracı ekspertize soktu. Arızalı çıktı. Git gel 800km.
Yazık insanlar ne hale gelmiş :) Üzüldüm açıkçası hem 800 km git hemde arızalı çıksın

Hiç durma direkt polise git. İşin peşini bırakma paranı geri alırsın.
Mümkünse şikayetçi de ol bu kaporacılardan bir tane eksilsin

Geri