RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,926
144hz alıp denesene biEvet hocam
144hz alıp denesene biEvet hocam
Mevzu siyah kötülüğü değil hocam yandan bakınca önden gördügün renk tonunu görememekİps panelde normal, ips'se siyahlar kötü gözüküyor. Işık sızması var birde senin monitörde, bu da normal.
Doğrudan 90 derece Sağdan soldan bakınca gri bi filtre görmen çok normal kanka zaten. 78 veya 45 dereceye kadar renkler anlaşılabilir kalıyordu sanırımMevzu siyah kötülüğü değil hocam yandan bakınca önden gördügün renk tonunu görememek
Aynı hocam bazı ayarlarla azalttım ama yinede önde gördüğümle yanda gördüğüm bir değil halbuki ıps panelde bir olması gerekiyor diye biliyorum144hz alıp denesene bi
Aynı hocam bazı ayarlarla azalttım ama yinede önde gördüğümle yanda gördüğüm bir değil halbuki ıps panelde bir olması gerekiyor diye biliyorum
Doğrudan 90 derece Sağdan soldan bakınca gri bi filtre görmen çok normal kanka zaten. 78 dereceye kadar renkler anlaşılabilir kalıyordu sanırım
Bende zaten mevzuya değiniyorum, sağdan soldan bakarken ips panelde siyahlar gri görünür diyorum bu da zaten diğer renklerdekk konstrati düşürüyor. Ayrıca ışık sızması da var diyorum yani normal.Mevzu siyah kötülüğü değil hocam yandan bakınca önden gördügün renk tonunu görememek
Bu durum IPS Has bir şey mi TN Panelde böyle bi durum yoktu ve başka kişilere sordugumda onlarda bizde birsey yok demişlerdi bilemedimDoğrudan 90 derece Sağdan soldan bakınca gri bi filtre görmen çok normal kanka zaten. 78 veya 45 dereceye kadar renkler anlaşılabilir kalıyordu sanırım
Nası yok kanka TN lerde de var hatta daha fazla olması lazımBu durum IPS Has bir şey mi TN Panelde böyle bi durum yoktu ve başka kişilere sordugumda onlarda bizde birsey yok demişlerdi bilemedim
ipste yandan bakınca puslu görüntü olması normal demişsiniz de aynı modelde aynı sorun bende de var forumda kullanan biri daha vardi ona da sordum ben de böyle değil dediNası yok kanka TN lerde de var hatta daha fazla olması lazım
Hocam bazı kaliteli TN panellerde görüş açısı baya iyi mesela benim monitörün M2758QP. TN panel ama yandan böyle:Nası yok kanka TN lerde de var hatta daha fazla olması lazım
g24-20ipste yandan bakınca puslu görüntü olması normal demişsiniz de aynı modelde aynı sorun bende de var forumda kullanan biri daha vardi ona da sordum ben de böyle değil dedi
Normalg24-20
nasıl normal hocam 3 kişi iade et dedi aynı modeli kullanan 1 kişi ben de böyle olmuyor dedi iade etmeyi düşünüyorum benNormal