deno62
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
fps oyunları oynuyorsan alabılırsın dedigim monitörü kendim kullanıyorum 4 aydır bir sıkıntısını görmedimAsus modellerinin renk olarak iyi olmadığı söylüyorlar bilemedim.
fps oyunları oynuyorsan alabılırsın dedigim monitörü kendim kullanıyorum 4 aydır bir sıkıntısını görmedimAsus modellerinin renk olarak iyi olmadığı söylüyorlar bilemedim.
hocam nerden almıştınız g24üKonuda bir çok tavsiye ve yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ederim eksik olmayın sorun çözülemedi ve G24 20 Monitör iade ettim yeni monitörlere bakacağım.
Bu marka ne hocam bilmediğim markaya girmem lenovoda bile sorun yaşamışken![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Hepsiburadahocam nerden almıştınız g24ü
Kullandığı panel belli en azındanBu marka ne hocam bilmediğim markaya girmem lenovoda bile sorun yaşamışken![]()
Doğru hocam da yok almam onu farklı tavsiyeler varsa değerlendirelimKullandığı panel belli en azından
ben amazondan almıştım bende de aynı ama iade etmedim zaten bu fiyata ips yok bütçeniz varsa iyi yapmışsınızBu marka ne hocam bilmediğim markaya girmem lenovoda bile sorun yaşamışken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsiburada
Doğru hocam da yok almam onu farklı tavsiyeler varsa değerlendirelim![]()
XG2431 Donanımlı ve güzel görünüyor ama fiyatına göre değer mi yada o fiyat bandına Dell alınabilir mi ?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
ViewSonic XG2431 Review
The ViewSonic XG2431 is a 24-inch, 1080p gaming monitor with a 240Hz refresh rate. Part of ViewSonic's OMNI lineup, it's higher-end than the ViewSonic VX2428, an...www.rtings.com
Monitörler anlamadığım şekilde pahalandı. Çoğu modelin stokları bile mevcut değil. Dell derken alienware modellerini diyorsaniz onlarda gayet iyidir. Normal dell modelleri hakkında bilgim yok. İkisinin de rtings reviewlerine bakıp karar verin bence. Ayakları vb. de önemli masanıza uyumlu mu?XG2431 Donanımlı ve güzel görünüyor ama fiyatına göre değer mi yada o fiyat bandına Dell alınabilir mi ?
Ayaktan dolayı sorun yok masam geniş fakat ben renk'ten dolayı sıkıntı yaşadım soluk puslu bulutlanır gibi sorun olmadıgı sürece alabilirim , rtings review de video olarak diyorsunuz sanırımMonitörler anlamadığım şekilde pahalandı. Çoğu modelin stokları bile mevcut değil. Dell derken alienware modellerini diyorsaniz onlarda gayet iyidir. Normal dell modelleri hakkında bilgim yok. İkisinin de rtings reviewlerine bakıp karar verin bence. Ayakları vb. de önemli masanıza uyumlu mu?
Monitör ayarlarında hazır ayarlar varmı mesela FPS - RTS - Yarış Modu gibiAyaktan dolayı sorun yok masam geniş fakat ben renk'ten dolayı sıkıntı yaşadım soluk puslu bulutlanır gibi sorun olmadıgı sürece alabilirim , rtings review de video olarak diyorsunuz sanırım
FPS RTS Gibi ayarlar vardı ama renk aşırı kötüydüHocam İPS panel yansıma aldığı için güneş almayan bir ortamda kullanman gerek, bende İPS den TN panele geçtim daha hoşuma gidiyor , İPS panelde Renk ayarlarını kurcamalayın, Arkadaşın yaptığı ayarlar çok garip gözleri bozuktur muhtemelen benim ekran da parlaklık 80 olarak ayarladım göz yoruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monitör ayarlarında hazır ayarlar varmı mesela FPS - RTS - Yarış Modu gibi