🔥İndirim Steelseries Apex Pro TKL Klavye 2699TL

Hocam merhaba. Tuş sesinin videosunu buraya ya da özelden gönderme şansınız var mıdır acaba ? Ben de hem oyun oynamalık hem kod yazmalık bir klavye bakıyorum. Araştırdığımda Apex 7 TKL' in tuş sesi çok hoş geldi ama Pro için gelen ses yeterince tatmin etmedi. Şuan HyperX Alloy Origins Core kullanıyorum. Bu klavyeye sizce geçiş yapmak mantıklı mı ?
Merhaba, buraya video atamamaktayım size özelden drive link göndereceğim. Aslında en büyük artısı tuş hassasiyetini ayarlayabilme olabilir oyunlarda 0.2 ye ayarlıyorum kendimde yazılımcı olduğum için kod yazarken yada metin yazarken 1 civarına çekiyorum hassasiyeti. Ses konusunda ise klavye de 2 farklı switch mevcut kırmızı ve beyaz olarak kırmızı normal kırmızı sesi çıkartıyor sorun kasaya çarpan tuşarın tık tık sesi onuda klavye susturucu lastik alarak çözdüm. Şuanda beyaz swicthler adeta ASR videolarında ki gibi ses çıkartıyor. Tavsiye konusunda ise daha önce Razer,gamepower vs. bir çok marka denedim ama bunun kadar basım hissi tok olan mekanik görmemiştim.

Klavye bende var
Klavyeler, ülkelere, bölgelere göre değişiklik gösteriyor. Sende ki Türkçe versiyondur ya da Enter'i büyük olan başka bölge ürünüdür. Bu kadar basit bir şeyi bana açıklattın ya helal olsun.

Klavyeler, ülkelere, bölgelere göre değişiklik gösteriyor. Sende ki Türkçe versiyondur ya da Enter'i büyük olan başka bölge ürünüdür. Bu kadar basit bir şeyi bana açıklattın ya helal olsun.
:D turkce apex pro tkl yok ayrica ingilizce benimkide .d

İngiliz klavye`de Enter küçük olur, başlıkta da İngiliz Klavye old. Belirtilmiş zaten.
hocam sırf cevap yazmak için üye oldum :)
İngilizce klavyelerde enter küçük olmaz. Klavye düzenleri ülkeden ülkeye değişir US klavyelerde enter küçük olurken UK klavye düzeninde enter bizimkiyle aynı büyük olur. Türkiye'de satılan apex proların %90'ı fln UK düzende satılıyor lakin fotoğraflarda US düzen kullanıyorlar. Amazon, itopya vs nereye bakarsak aynı olayı görüyoruz. Lakin %100 bu klavyede enter büyük diyemem yarın bu indirimden aldığım klavye elime geçecek o zaman tekrar güncelleyip kesin cevabı da veririm. Ancak dediğim gibi her zaman ingilizce klavyede enter küçük olmaz :)

Son düzenleme:
hocam sırf cevap yazmak için üye oldum :)
İngilizce klavyelerde enter küçük olmaz. Klavye düzenleri ülkeden ülkeye değişir US klavyelerde enter küçük olurken UK klavye düzeninde enter bizimkiyle aynı büyük olur. Türkiye'de satılan apex proların %90'ı fln UK düzende satılıyor lakin fotoğraflarda US düzen kullanıyorlar. Amazon, itopya vs nereye bakarsak aynı olayı görüyoruz. Lakin %100 bu klavyede enter büyük diyemem yarın bu indirimden aldığım klavye elime geçecek o zaman tekrar güncelleyip kesin cevabı da veririm. Ancak dediğim gibi ingilizce klavyede enter küçük olmaz :)
10/10 açıklama hocam eline sağlık 🙂

Çok fena alasım var ama şu kablo olayı canımı sıkıyor çok kalın heryer kablo doldu zaten

Geri