arifsah
80+
- Reaksiyon skoru
- 98
Merhaba, buraya video atamamaktayım size özelden drive link göndereceğim. Aslında en büyük artısı tuş hassasiyetini ayarlayabilme olabilir oyunlarda 0.2 ye ayarlıyorum kendimde yazılımcı olduğum için kod yazarken yada metin yazarken 1 civarına çekiyorum hassasiyeti. Ses konusunda ise klavye de 2 farklı switch mevcut kırmızı ve beyaz olarak kırmızı normal kırmızı sesi çıkartıyor sorun kasaya çarpan tuşarın tık tık sesi onuda klavye susturucu lastik alarak çözdüm. Şuanda beyaz swicthler adeta ASR videolarında ki gibi ses çıkartıyor. Tavsiye konusunda ise daha önce Razer,gamepower vs. bir çok marka denedim ama bunun kadar basım hissi tok olan mekanik görmemiştim.Hocam merhaba. Tuş sesinin videosunu buraya ya da özelden gönderme şansınız var mıdır acaba ? Ben de hem oyun oynamalık hem kod yazmalık bir klavye bakıyorum. Araştırdığımda Apex 7 TKL' in tuş sesi çok hoş geldi ama Pro için gelen ses yeterince tatmin etmedi. Şuan HyperX Alloy Origins Core kullanıyorum. Bu klavyeye sizce geçiş yapmak mantıklı mı ?